Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

27-02-2020 09:56

Το Υφυπουργείο Τουρισμού διοργανώνει το Περιπατητικό Φεστιβάλ 2020

Το Υφυπουργείο Τουρισμού, σε συνεργασία με το Τμήμα Δασών, διοργανώνει για 7η συνεχή χρονιά το Περιπατητικό Φεστιβάλ, δίνοντας την ευκαιρία στο κοινό να χαρεί  την υπέροχη, ανοιξιάτικη Κυπριακή φύση.

Το Φεστιβάλ θα διαρκέσει δύο περίπου μήνες, από τις 18 Μαρτίου μέχρι και τις 24 Μαΐου 2020 και περιλαμβάνει περπάτημα, σε μονοπάτια της φύσης, σε όλες τις ελεύθερες περιοχές του νησιού.

Οι περιπατητές θα συνοδεύονται από αδειούχους ξεναγούς, ειδικά εκπαιδευμένους για τα συγκεκριμένα μονοπάτια, καθώς και συνοδούς από το Τμήμα Δασών. Για τη μεταφορά τους στα σημεία εκκίνησης των μονοπατιών, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν τα λεωφορεία που θα δρομολογήσει το Υφυπουργείο Τουρισμού από διάφορες πόλεις.

Η προκράτηση είναι απαραίτητη και θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας. Σημειώνεται ότι δεν υπάρχει κάποια χρέωση για συμμετοχή στο Περιπατητικό Φεστιβάλ.

Όλες οι απαραίτητες πληροφορίες βρίσκονται σε σχετικό ενημερωτικό φυλλάδιο, το οποίο είναι διαθέσιμο στα κατά τόπους Γραφεία Πληροφοριών του Υφυπουργείου Τουρισμού, καθώς και στην ιστοσελίδα του Υφυπουργείου www.visitcyprus.com

 ΣΣ/ΕΙ