Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

29-02-2020 09:38

Ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων μεταβαίνει για επίσημη επίσκεψη στην Αθήνα

Ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων κ. Δημήτρης Συλλούρης αναχωρεί την Τρίτη, 3 Μαρτίου 2020, για την Αθήνα, όπου θα πραγματοποιήσει διήμερη επίσημη επίσκεψη, έπειτα από σχετική πρόσκληση του Προέδρου της Βουλής των Ελλήνων κ. Κωνσταντίνου Τασούλα.

Ο Πρόεδρος της Βουλής θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλο και από τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη. Θα έχει, επίσης, συνάντηση με τον Έλληνα ομόλογό του, ο οποίος και θα παραθέσει επίσημο δείπνο προς τιμήν του. Ο Πρόεδρος της Βουλής θα έχει επιπλέον χωριστές συναντήσεις με αρχηγούς και εκπροσώπους των κοινοβουλευτικών κομμάτων, με τον τέως Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων κ. Νίκο Βούτση και με τον Υπουργό Εξωτερικών κ. Νίκο Δένδια.

Την Πέμπτη, 5 Μαρτίου, ο Πρόεδρος της Βουλής θα μεταβεί στους Δελφούς, όπου θα είναι εκ των κυρίων ομιλητών στο ομώνυμο Οικονομικό Φόρουμ. Την έναρξη των εργασιών του Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών θα προσφωνήσει το μεσημέρι, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος και η Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ευρωπαϊκού Πολιτιστικού Κέντρου Δελφών κα Ελένη Γλύκαντζη Αρβελέρ. Το απόγευμα της ίδιας μέρας, ο Πρόεδρος της Βουλής θα μιλήσει για το θέμα «Πώς η ανάπτυξη της Τέταρτης Βιομηχανικής Επανάστασης θα επηρεάσει την πολιτική πραγματικότητα».

(ΕΚ/ΣΧ/EI)