Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

29-02-2020 10:58

Δηλώσεις του Υπουργού Υγείας μετά την επίσκεψη του στο οδόφραγμα του Λήδρα Πάλας

Η απόφαση για προσωρινή αναστολή της διέλευσης σε ορισμένα οδοφράγματα λήφθηκε καθαρά για πιο αποτελεσματικό έλεγχο και για διαφύλαξη της δημόσιας υγείας, δήλωσε ο Υπουργός Υγείας κ. Κωνσταντίνος Ιωάννου.

Σε δηλώσεις μετά από επίσκεψη στο οδόφραγμα του Λήδρα Πάλας, όπου επιθεώρησε τη διαδικασία ελέγχου των διερχομένων για τον κορωνοϊό, ο κ. Kωνσταντίνος Ιωάννου δήλωσε ότι έχει αποφασιστεί η ενίσχυση με νοσηλευτικό προσωπικό του οδοφράγματος του Αγίου Δομετίου, όπου παρατηρείται αυξημένη κίνηση.

Κληθείς να σχολιάσει επικρίσεις της αντιπολίτευσης για το κλείσιμο οδοφραγμάτων ο Υπουργός Υγείας ανέφερε: «Δεν θα σχολιάσω την πολιτική πτυχή. Εμείς καθαρά για λόγους δημόσιας υγείας και για προστασία της υγείας και των δύο κοινοτήτων και ολόκληρου του νησιού, έχουμε αποφασίσει την προσωρινή αναστολή της λειτουργίας των οδοφραγμάτων. Το μέτρο ισχύει για μια βδομάδα, η κατάσταση αξιολογείται κάθε μέρα και αναλόγως των εξελίξεων θα παρθούν οι σχετικές αποφάσεις. Ο λόγος που έγινε καθαρά είναι για πιο αποτελεσματικό έλεγχο στα οδοφράγματα».

--------------------- 

ΕΙ