Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

01-03-2020 09:09

Η βουλευτής κα Μαριέλλα Αριστείδου σε Διακοινοβουλευτική Συνάντηση για την 25η επέτειο της Διακήρυξης και της Πλατφόρμας Δράσης του Πεκίνου, στις Βρυξέλλες

Η Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και Ίσων Ευκαιριών μεταξύ Ανδρών και Γυναικών κα Μαριέλλα Αριστείδου μεταβαίνει την Τετάρτη, 4 Μαρτίου, στις Βρυξέλλες, για να συμμετάσχει σε Διακοινοβουλευτική Συνάντηση με θέμα την 25η επέτειο της Διακήρυξης και της Πλατφόρμας Δράσης του Πεκίνου. Η Συνάντηση, την οποία διοργανώνει η Επιτροπή για τα Δικαιώματα των Γυναικών και Ισότητας των Φύλων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, θα πραγματοποιηθεί στις 5 Μαρτίου 2020, με την ευκαιρία του εορτασμού της Διεθνούς Ημέρας της Γυναίκας.

Τους συμμετέχοντες θα απασχολήσουν η αποτίμηση της επιτευχθείσας προόδου στο πλαίσιο της 25ης επετείου υιοθέτησης της Διακήρυξης και της Πλατφόρμας Δράσης του Πεκίνου, καθώς και ο εν δυνάμει πρωταγωνιστικός ρόλος των γυναικών στον αγώνα για την κλιματική δικαιοσύνη. Τη Συνάντηση, θα προσφωνήσουν, μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου κ. David Sassoli και η Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, αρμόδια για θέματα αξιών και διαφάνειας κα Věra Jourová.

(ΕΚ/ΕΙ)