Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

02-04-2020 12:49

Ανακοίνωση Τμήματος Δημοσίων Έργων για εργασίες αντικατάστασης λαμπτήρων σε τύπου LED

Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού ανακοινώνει ότι, την περίοδο 6/4/2020 - 10/4/2020, μεταξύ των ωρών 09:00 - 12:30, από και προς τον κυκλικό κόμβο Νέου Λιμανιού μέχρι την οδό Πάφου, θα εκτελούνται από ιδιωτική Εταιρεία, για Συμβόλαιο του Τμήματος Ηλεκτρομηχανολογικών Υπηρεσιών, εργασίες αντικατάστασης λαμπτήρων σε τύπου LED.

Κατά τη διάρκεια διεξαγωγής των εργασιών θα κλείνει τμηματικά η δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας και η τροχαία θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας.

Επίσης, την περίοδο 3/4/2020 - 7/4/2020 εκτός Κυριακής,  μεταξύ των ωρών 09:00 - 12:30, στους κόμβους Παρεκκλησιάς και Αγίου Τύχωνα, θα εκτελούνται από ιδιωτική Εταιρεία, για Συμβόλαιο του Τμήματος Ηλεκτρομηχανολογικών Υπηρεσιών, εργασίες αντικατάστασης λαμπτήρων σε τύπου LED.

Κατά τη διάρκεια διεξαγωγής των εργασιών θα κλείνει τμηματικά η μια λωρίδα κυκλοφορίας με τη μέθοδο “STOP & GO” και η τροχαία θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων και το Τμήμα Ηλεκτρομηχανολογικών Υπηρεσιών, απολογούνται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλούν το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και υπομονή και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεών τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκειά τους.

 ΣΣ/ΕΧΡ