Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

15-04-2020 15:37

Καταβολή επιδομάτων για τα Σχέδια του Υπουργείου Εργασίας για τη στήριξη των εργαζομένων και επιχειρήσεων λόγω κορωνοϊού

Το Υπουργείο Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων ανακοινώνει ότι έχει συνεχιστεί και σήμερα η καταβολή των ειδικών επιδομάτων που αφορούν τα Σχέδια που υλοποιούνται για στήριξη των εργαζομένων και των επιχειρήσεων. Σήμερα έχουν καταβληθεί σε περίπου 85.000 εργαζόμενους το ειδικό επίδομα ασθενείας και το ειδικό ανεργιακό επίδομα για τα Σχέδια Πλήρους και Μερικής Αναστολής Εργασιών της Επιχείρησης, επιπρόσθετα των 25.000 περίπου εργαζομένων για τους οποίους καταβλήθηκαν τα επιδόματα για την Ειδική Άδεια για Φροντίδα Παιδιών και το Ειδικό Επίδομα για Αυτοτελώς Εργαζομένους χθες.

Η καταβολή των υπόλοιπων επιδομάτων θα συνεχιστεί και τις επόμενες μέρες και συνεχίζεται η προσπάθεια επιβεβαίωσης των στοιχείων για τους τους τραπεζικούς λογαριασμούς όσο και για άλλα κενά που έχουν εντοπιστεί μετά την επεξεργασία των αιτήσεων.

Εργαζόμενοι οι οποίοι δεν έχουν λάβει ακόμα τα ειδικά επιδόματα, αυτό σημαίνει ότι οι αιτήσεις τους χρήζουν περαιτέρω επεξεργασίας.

 

(ΜΠ/ΝΝ/ΣΧ)