Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

30-04-2020 18:54

Ευχαριστίες του Υπουργείου Παιδείας στoν Κοινοτάρχη του Άρσους Λεμεσού για την αγορά συσκευών τύπου ταμπλέτας για αξιοποίηση στο πρόγραμμα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης

Το Υπουργείο Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας (ΥΠΠΑΝ) εκφράζει τις ευχαριστίες του στον κ. Ανδρέα Ψηλό, Κοινοτάρχη του Άρσους Λεμεσού ο οποίος διέθεσε τη μισθοδοσία του ως Κοινοτάρχης για αγορά συσκευών τύπου ταμπλέτας με σκοπό να διατεθούν στα Δημοτικά Σχολεία (Ε΄ και Στ΄ τάξης) του Τροόδους καθώς και στο Γυμνάσιο Ευρύχου.

Η ευγενής αυτή κίνηση  έγινε με πρωτοβουλία του Επιτρόπου Ανάπτυξης Ορεινών Περιοχών κ. Κώστα Χαμπιαούρη, τον οποίο επίσης ευχαριστούμε και καλύπτει όλες τις ανάγκες των σχολείων των ορεινών αυτών κοινοτήτων που περιλαμβάνονται στην ΕΣΑΟΚ (Εθνική Στρατηγική για την Ανάπτυξη των Ορεινών Κοινοτήτων Τροόδους).

Σημειώνεται πως οι ταμπλέτες θα παραδοθούν στα σχολεία σύμφωνα με τις ανάγκες που έχουν δηλωθεί.

Όπως και οι άλλες δωρεές, η προσφορά αυτή συμβάλλει στην προσπάθεια που καταβάλλεται, ούτως ώστε τα παιδιά να συμμετάσχουν στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση και να έχουν την απαραίτητη παιδαγωγική στήριξη όσο διαρκούν τα περιοριστικά μέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοΐου.

---------------------------

ΕΙ