Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

02-02-2018 10:25

Ο ΚΟΤ τίμησε Γαλλίδα δημοσιογράφο

Ως συμβολική ένδειξη εκτίμησης και ευχαριστιών στο πρόσωπό της, ο Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού τίμησε τη Γαλλίδα δημοσιογράφο κα Ursula Laurent, προσφέροντάς της κατά την τελευταία επίσκεψή της στην Κύπρο ένα συμβολικό δώρο. Πρόκειται για αντίγραφο κεφαλής αγάλματος της θεάς Αφροδίτης, το πρωτότυπο του οποίου ανάγεται στην ελληνιστική περίοδο και εκτίθεται στο Αρχαιολογικό Μουσείο Λευκωσίας.

Η εν λόγω δημοσιογράφος επιδεικνύει διαχρονικά μεγάλη αγάπη και θέρμη για το νησί μας. Πρωτοεπισκεύθηκε την Κύπρο πριν είκοσι περίπου χρόνια και έκτοτε δηλώνει γοητευμένη από την αυθεντικότητά του νησιού, τη φιλοξενία και τη ζεστασιά των ανθρώπων της, κυρίως στην ευρύτερή μας ενδοχώρα. Παρά τις πολλές της επισκέψεις, η Κύπρος παραμένει ο αγαπημένος της προορισμός, με τον οποίο ανανεώνει το ραντεβού της κάθε χρόνο, για νέες ανακαλύψεις. Εκφράζει μέσω των άρθρων της, με κάθε ευκαιρία τον ενθουσιασμό της για την Κύπρο, ενώ παράλληλα προσφέρει ανιδιοτελώς στην προβολή του προορισμού, στην ανατολική Γαλλία, τόπο καταγωγής της.

Η κα Ursula Laurent έχει συγγράψει πλειάδα προωθητικών άρθρων για την τουριστική Κύπρο. Πιο πρόσφατη συμβολή της αποτελεί άρθρο με τίτλο: «Κύπρος, χίλιες ανακαλύψεις στο νησί», το οποίο και δημοσιεύτηκε στο τοπικό Γαλλικό έντυπο «68 MAG».

--------------------
ΑΧ