Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

05-05-2020 17:39

Tουριστική εκπαίδευση προσφέρει διαδικτυακά το Υφυπουργείο Τουρισμού

Το Υφυπουργείο Τουρισμού, αντιλαμβανόμενο πλήρως τις δυσκολίες που προκύπτουν από τον αναγκαίο περιορισμό των συναθροίσεων, αλλά έχοντας και ως γνώμονα το γεγονός ότι η συνεχής τουριστική εκπαίδευση είναι ιδιαίτερα σημαντική για την τουριστική μας βιομηχανία, δρομολόγησε μια σειρά προγραμμάτων τουριστικής εκπαίδευσης, μέσω διαδικτύου, για το προσωπικό της τουριστικής βιομηχανίας. 

Τα προγράμματα απευθύνονται στους εργαζόμενους, σε διάφορους τομείς της τουριστικής βιομηχανίας και θα καλύψουν ένα ευρύ φάσμα θεματολογίας, όπως τρόπους αντιμετώπισης των αρνητικών επιπτώσεων του Covid-19 στις τουριστικές επιχειρήσεις, αποτελεσματική εξυπηρέτηση πελατών για το προσωπικό πρώτης γραμμής, εξυπηρέτηση πελατών διαφόρων εθνικοτήτων, αρχές επιτυχημένης επαγγελματικής εμφάνισης, εξυπηρέτηση τουριστών με αναπηρίες, καλές πρακτικές καθαρισμού και απολύμανσης κ.ά.

Δηλώσεις συμμετοχής θα λαμβάνονται από τα Επαρχιακά Γραφεία Επιθεωρητών του Υφυπουργείου Τουρισμού στην ηλεκτρονική τους διεύθυνση.

Η παρακολούθηση των προγραμμάτων θα γίνεται μέσω της εφαρμογής www.zoom.us. Στους ενδιαφερόμενους θα αποστέλλεται ασφαλές link (σύνδεσμος) ή σχετικοί κωδικοί για συμμετοχή. Τα προγράμματα προσφέρονται χωρίς οποιαδήποτε χρέωση.

Λεπτομερές πρόγραμμα για την περίοδο 6.5.2020 – 16.5.20 και σχετική πληροφόρηση έχουν αναρτηθεί στην εταιρική ιστοσελίδα του Υφυπουργείου Τουρισμού www.tourism.gov.cy. Σύντομα θα αναρτηθεί το πρόγραμμα και για το 2ο δεκαπενθήμερο Μαΐου.

(ΕΙ)