Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

26-05-2020 12:15

Δελτίο τύπου για τα πρόσφατα συμβάντα στο ΚΕΠΥ Πουρνάρα

Η εκδήλωση των λεγόμενων αντιεξουσιαστών «antifa λευκώşa», όπως αυτοαποκαλούνται, έξω από το Κέντρο Πρώτης Υποδοχής Πουρνάρα στη Κοκκινοτριμιθιά πρέπει να προβληματίσει.

Δεν θα επιτρέψουμε να συνεχιστούν φαινόμενα αναρχίας στη χώρα μας. Δεν θέλουμε να δούμε άλλες περιοχές της πατρίδας μας να γκετοποιούνται.

Την ώρα που κάνουμε υπερπροσπάθεια για τη διαχείριση του τεράστιου αριθμού μεταναστών στη χώρα μας, με επίσπευση των διαδικασιών εξέτασης αιτήσεων ασύλου και εντατικοποίηση των επιστροφών στις χώρες καταγωγής τους, κάποιοι υποκινούμενοι θέλουν να εκτροχιάσουν την κατάσταση.

Στο Κέντρο υποδοχής διαμένουν μετανάστες που, είτε πρέπει να περιοριστούν για λόγους υγείας, είτε διότι αναμένουν την εξέταση των στοιχείων τους, είτε ακόμα διότι προτίθενται να υποβάλουν αιτήσεις ασύλου, αλλά και αρκετοί που δεν διαθέτουν ταξιδιωτικά έγγραφα.

Τηρώντας τους νόμους και τα ανθρώπινα δικαιώματα, θέλουμε να φιλοξενήσουμε στην χώρα μας μόνο όσους τους σέβονται.

Όσοι δεν τιμούν την χώρα που τους φιλοξενεί, δεν έχουν ούτε χώρο, ούτε λόγο να παραμένουν. Θα επαναπατριστούν με ασφάλεια μόλις οι συνθήκες το επιτρέψουν, όσες φωνασκίες και όσες αντιδράσεις και αν υπάρξουν.

 

(ΝΝ/ΕΙ)