Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

26-05-2020 14:39

Ανακοινώσεις του Τμήματος Δημοσίων Έργων για έργα στην Επαρχία Λεμεσού

1.  Οδικά έργα κοντά στον αρχαιολογικό χώρο Αμαθούντας 
Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού του Τμήματος Δημοσίων Έργων του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι, την Τετάρτη 27 Μαΐου και την Πέμπτη 28 Μαΐου, μεταξύ των ωρών 9 π.μ. – 3 μ.μ., στη Λεωφόρο Αμαθούντας από τον κυκλικό κόμβο του Ξενοδοχείου AMARA μέχρι τον αρχαιολογικό χώρο Αμαθούντας θα εκτελούνται εργασίες  συντήρησης ασφαλτικού οδοστρώματος.

 

2.  Οδικά έργα δυτικά της Λεμεσού

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού του Τμήματος Δημοσίων Έργων του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι την Κυριακή 31 Μαΐου μεταξύ των ωρών 6 π.μ. – 5 μ.μ., στη Λεωφόρο Αποστόλου Λουκά στο Κολόσσι (παλαιός δρόμος Λεμεσού - Πάφου) από τη  συμβολή της από με τη Λεωφόρο Αρχ. Μακαρίου Γ στον Ύψωνα μέχρι την οδό Ανδρέα και Νίκου Ονησιφόρου, θα εκτελούνται εργασίες συντήρησης ασφαλτικού οδοστρώματος.

 

 

Κατά τη διάρκεια διεξαγωγής των εργασιών θα κλείνει τμηματικά τμήμα λωρίδας σε μήκος 100μ. περίπου και η τροχαία κυκλοφορία θα διαχειρίζεται με το σύστημα STOP & GO.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεων τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκεια τους.


(ΝΝ/ΕΙ)