Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

26-06-2020 14:35

Εργασίες αντικατάστασης εξοπλισμού σηματοδότησης στη συμβολή των Λεωφόρων Γρ. Διγενή και Βύρωνος

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι το Σάββατο, 27/6/2020  θα  γίνει αντικατάσταση του εξοπλισμού των Φώτων Τροχαίας στη φωτοελεγχόμενη συμβολή των Λεωφόρων Γρίβα Διγενή και Βύρωνος.  Οι εργασίες θα διαρκέσουν από τις 7:00π.μ. μέχρι τις 11:00π.μ. το αργότερο.

Οι εργασίες εντάσσονται στο ευρύτερο πλαίσιο αντικατάστασης πεπαλαιωμένου εξοπλισμού σηματοδότησης που ξεκίνησαν από τις 23/9/2019 από ιδιωτική εταιρεία σε 69 φωτοελεγχόμενες συμβολές στην ευρύτερη περιοχή Λευκωσίας με νέου τύπου χαμηλής κατανάλωσης (Extra Low Voltage-ELV) με λαμπτήρες LED, σύστημα καταμέτρησης εναπομείναντα χρόνου (pedestrian countdown) και σύστημα ζήτησης τύπου αφής για πεζούς.

Οι εργασίες πολιτικής μηχανικής και αντικατάστασης του εξοπλισμού σε κάθε φωτοελεγχόμενη συμβολή θα ολοκληρώνονται εντός μιας ημέρας.  Κατά τη διάρκεια των εργασιών η κυκλοφορία στις συμβολές θα ελέγχεται από σύστημα προσωρινών φώτων τροχαίας ή θα γίνεται διαχείριση της κυκλοφορίας με τη βοήθεια της Αστυνομίας.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις οδηγίες της Αστυνομίας.

(ΕΧ/ΣΧ)