Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

07-07-2020 12:27

Κατάταξη νεοσύλλεκτων οπλιτών 2020 ΕΣΣΟ σε όπλα και σώματα

Το Υπουργείο Άμυνας ανακοινώνει ότι αύριο Τετάρτη 8 Ιουλίου 2020 θα πραγματοποιηθεί η διαδικασία επιλογής των νεοσύλλεκτων οπλιτών της 2020 ΕΣΣΟ σε όπλα και σώματα. Πρόκειται για μια αδιάβλητη και αξιοκρατική διαδικασία που δεν επιδέχεται καμιάς παρέμβασης, μέσω μηχανογραφικού συστήματος το οποίο για τις επιλογές προσμετρά μόνο τα μόρια του κάθε νεοσύλλεκτου σύμφωνα με την ηλεκτρονική δήλωση καθώς και τη φρουρά προτίμησης.

Όλοι οι εθνοφρουροί οι οποίοι δήλωσαν να υπηρετήσουν στις Ειδικές Δυνάμεις (Καταδρομείς, ΟΥΚ, Στρατονομία) θα συμμετέχουν μετά την ολοκλήρωση της κατάταξης σε επιλογική αθλητική δοκιμασία. Τη διαδικασία επιλογής, η οποία εφαρμόζεται με τον ίδιο τρόπο τα τελευταία χρόνια, έχει προσκληθεί να παρακολουθήσει και η Κοινοβουλευτική Επιτροπή Άμυνας. Όλοι οι νεοσύλλεκτοι θα ενημερωθούν για το όπλο – σώμα και τη μονάδα τους κατά την ημέρα κατάταξής τους.

Σημειώνεται ότι, μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας τοποθέτησης των νεοσυλλέκτων, τα αποτελέσματα θα εξασφαλιστούν από την επιτροπή ελέγχου επιλογικών διαδικασιών.

 

(ΝΝ/ΕΙ)