Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

08-07-2020 13:18

Ανακοινώσεις του Τμήματος Δημοσίων Έργων, για εργασίες στις επαρχίες Πάφου και Λεμεσού

Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Πάφου ανακοινώνει ότι, την περίοδο 13/7/2020 - 16/9/2020, μεταξύ των ωρών 07:00 – 19:00, εκτός Σαββάτου, Κυριακής και Παρασκευής μεταξύ των ωρών 07:00 – 15:00,  θα εκτελούνται εργασίες κατασκευής αποχετευτικού όμβριων υδάτων στον αυτοκινητόδρομο Πάφου – Λεμεσού.

Κατά τη διάρκεια διεξαγωγής των εργασιών, θα κλείνει τμηματικά η λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας και στις δύο κατευθύνσεις και η κίνηση θα διοχετεύεται στη λωρίδα βραδείας κυκλοφορίας.

Επίσης, το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού ανακοινώνει ότι, το Σάββατο 11/7/2020, μεταξύ των ωρών 06:00 - 16:00,  στην κεντρική νησίδα του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού – Λευκωσίας, στο τμήμα Σκαρίνου - Μουτταγιάκας, θα διεξάγονται εργασίες κοψίματος χόρτων και συλλογής αχρήστων αντικειμένων. 

Κατά τη διάρκεια διεξαγωγής των εργασιών, θα κλείνει τμηματικά η λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας του δρόμου στη κατεύθυνση προς Λεμεσό, σε μήκος 500μ. περίπου και η διακίνηση της κυκλοφορίας θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεών τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκειά τους.

 

ΣΣ/ΣΧ