Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

04-02-2018 12:35

Προεδρικές Εκλογές 2018: Δηλώσεις του Γενικού Έφορου Εκλογής στις 12μ. στο Κέντρο Τύπου, ΓΤΠ

Ο Γενικός Έφορος Εκλογής κ. Κύπρος Κυπριανού, αφού ανακοίνωσε το προσωρινό κλείσιμο των καλπών από τις 12μ. έως τη 1μ.μ., καθώς και το ποσοστό προσέλευσης μέχρι τις 12μ. που ανήλθε στο 32,6% περίπου των εγγεγραμμένων ψηφοφόρων, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων είπε ότι «όλα τα εκλογικά κέντρα έκλεισαν κανονικά στην ώρα τους και δεν υπήρξε οποιοδήποτε πρόβλημα». 

Στη 1μ.μ. θα επαναρχίσει η ψηφοφορία, ενώ θα γίνουν ανακοινώσεις στις 3μ.μ., στις 5μ.μ. και, βεβαίως, στις 6μ.μ. για το κλείσιμο των καλπών, πρόσθεσε ο Γενικός Έφορος Εκλογής. Ερωτηθείς για την ώρα ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων, ο κ. Κυπριανού είπε πως υπολογίζεται ότι «γύρω στις 6:30μ.μ. το αργότερο θα έχουμε τα πρώτα αποτελέσματα». 

Κληθείς να πει αν υπάρχουν επίσημες πληροφορίες για τις κάλπες στο εξωτερικό, είπε ότι και στο εξωτερικό η ψηφοφορία γίνεται κανονικά και ότι όλες οι κάλπες έχουν ανοίξει εκτός από τη Νέα Υόρκη, όπου η ψηφοφορία θα αρχίσει στις 2μ.μ. Υπογράμμισε, ωστόσο, ότι «όλες ανεξαίρετα οι κάλπες θα κλείσουν στις 6 το απόγευμα ώρα Κύπρου». 
-----------------------

ΕΛ