Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

31-07-2020 18:11

Δήλωση της Υπουργού Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης Έμιλυς Γιολίτη για τα νέα μέτρα της κυβέρνησης με αφορμή την αύξηση των κρουσμάτων

Η Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης κα Έμιλυ Γιολίτη ζήτησε από την Αστυνομία να τηρήσει με ευλάβεια το νέο διάταγμα του Υπουργού Υγείας και να εντατικοποιήσει τους ελέγχους σε υποστατικά και πρόσωπα, για περιορισμό της πανδημίας του κορωνοϊού.

Σε δηλώσεις της, ύστερα από επίσκεψη στην Αστυνομική Διεύθυνση Αμμοχώστου με την ευκαιρία της ανάληψης των καθηκόντων της και απαντώντας σε σχετική ερώτηση, η κα  Υπουργός δήλωσε πως «υπάρχει μία ανησυχητική αύξηση κρουσμάτων και ειδικά στη Λεμεσό. Έχω ζητήσει από την Αστυνομία, από τον Αρχηγό, την ηγεσία και όλα τα μέλη της Δύναμης να τηρήσουν με ευλάβεια το νέο διάταγμα και να εντείνουν τους ελέγχους σε όλη την Κύπρο, αλλά με ειδική έμφαση στη Λεμεσό όπου παρουσιάζεται το πρόβλημα».

Πρόσθεσε πως «έχω κάθε εμπιστοσύνη πως με τη συστράτευση των πολιτών αλλά και της πολιτείας θα μπορέσουμε να περιορίσουμε την εξάπλωση του ιού».

(ΕΙ)