Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

13-08-2020 13:13

Το Υπουργείο Εξωτερικών ευχαριστεί τους "Εθελοντές Γιατρούς Κύπρου" για την συμμετοχή τους στην αποστολή στον Λίβανο

Με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης σήμερα της αποστολής των "Εθελοντών Γιατρών Κύπρου" στον Λίβανο, το Υπουργείο Εξωτερικών επιθυμεί να εκφράσει και δημόσια ευχαριστίες προς την εν λόγω Οργάνωση και ιδιαίτερα προς τα μέλη της που συμμετείχαν στην αποστολή, την Παιδοχειρουργό Δρα Ελένη Θεοχάρους, την Ανώτερη Νοσηλευτική Λειτουργό και Τραυματιολόγο κα. Άννα Φαρμακά και τη Νοσηλευτική Λειτουργό κα. Νικολέττα Μακρή.

Η ανιδιοτελής και άμεση ανταπόκριση της αποστολής στις έκτακτες ανάγκες για ιατροφαρμακευτική φροντίδα και ανθρωπιστική βοήθεια που προέκυψαν μετά την καταστροφική έκρηξη της 4ης Αυγούστου στη Βηρυτό, τιμά την Κύπρο και αναδεικνύει με τον πιο έμπρακτο τρόπο τα αισθήματα αλληλεγγύης του λαού μας προς τον δοκιμαζόμενο λαό του γειτονικού Λιβάνου.  

Η αποστολή, που τελούσε υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εξωτερικών, εντάσσεται στο ευρύτερο πλαίσιο της στήριξης και ανθρωπιστικής βοήθειας που η Κυπριακή Δημοκρατία παράσχει στο Λίβανο, συμμετέχοντας ενεργά στις διεθνείς προσπάθειες για ανακούφιση του λαού του Λιβάνου τις δύσκολες αυτές ώρες.

ΕΧ/ΣΧ