Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

17-09-2020 09:21

Η Δράση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας το τελευταίο 24ωρο

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία από τις 6.00π.μ. της 16ης  Σεπτεμβρίου  2020 μέχρι και τις 6.00π.μ. της 17ης  Σεπτεμβρίου  2020 ανταποκρίθηκε  σε 33 κλήσεις για βοήθεια, 11 πυρκαγιές, 16 ειδικές εξυπηρετήσεις και έξι ψευδείς κλήσεις.

Η ώρα 3.00μ.μ. λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε όχημα μάρκας Peugeot 307,  το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο σε χώρο στάθμευσης πολυκατοικίας  στον Δήμο Παραλιμνίου. Ανταποκρίθηκαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από τον Πυροσβεστικό Σταθμό Αμμοχώστου με δύο πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο στις 3.12μ.μ. Ο ιδιοκτήτης του οχήματος το είχε σταθμεύσει πάνω σε νάιλον σακούλες με περιεχόμενο σκύβαλα τα οποία υπερθερμάνθηκαν από τα θερμά μέταλλα του κάτω μέρους της μηχανής και αναφλέγηκαν. Το όχημα έπαθε ζημιά στο μπροστινό μέρος και στη μηχανή.

Η ώρα 4.42π.μ. λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε ισόγεια οικία διώροφης οικοδομής, στην οδό Ιχμέτ Πασά στη Λεμεσό. Ανταποκρίθηκαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από τον Πυροσβεστικό Σταθμό Αγίου Ιωάννη Λεμεσού με δύο πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο στις 5.10π.μ. Από την πυρκαγιά και την θερμότητα, ολόκληρη η οικία υπέστηκε εκτεταμένες ζημιές. Προστατεύτηκαν παρακείμενες κατοικίες. Δεν βρισκόταν κανείς εντός της κατοικίας. Τα αίτια της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν σήμερα σε συνεργασία με την Αστυνομία.

(ΕΧ/ΕΧΡ)