Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

18-09-2020 10:31

Πρόσκληση δήλωσης ενδιαφέροντος ενοικίασης κτηρίου για στέγαση της Υπηρεσίας Επιθεωρήσεων Επαρχίας Λάρνακας του Υπουργείου Εργασίας

Ζητείται δήλωση ενδιαφέροντος μέχρι την 16η Οκτωβρίου 2020, από φυσικά ή νομικά πρόσωπα τα οποία διαθέτουν προς ενοικίαση κτήριο, εντός της ευρύτερης περιοχής (ακτίνα 10 km) του Αστικού Κέντρου της Λάρνακας, συνολικού ωφέλιμου εμβαδού 246 m² ± 10 τοις εκατό, μη συμπεριλαμβανομένων των διαδρόμων διακίνησης, κλιμακοστασίων και των υγειονομικών χώρων (140 m²), και 10 χώρων στάθμευσης, για σκοπούς στέγασης της Υπηρεσίας Επιθεωρήσεων Επαρχίας Λάρνακας του Υπουργείου Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων.

Το κτήριο και οι χώροι στάθμευσης θα πρέπει να έχουν εύκολη πρόσβαση από όλες τις περιοχές της πόλης και της Επαρχίας Λάρνακας, καθώς και εύκολη πρόσβαση σε άλλες κυβερνητικές υπηρεσίες. Η αρχική μίσθωση θα είναι για περίοδο τριών χρόνων, με δικαίωμα παράτασης δύο χρόνων, δικαίωμα ανανέωσης της σύμβασης από μέρους του Ενοικιαστή και με δικαίωμα επαναδιαπραγμάτευσης του ενοικίου. Η οικοδομή πρέπει να είναι έτοιμη για παράδοση το αργότερο σε τρεις μήνες, μετά από την επιλογή της και πριν από την υπογραφή της Συμφωνίας μίσθωσης.

Αναλυτικά οι όροι και οι απαιτήσεις βρίσκονται στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων (www.mlsi.gov.cy). Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποτείνονται στο τηλέφωνο 24805215.

(ΕΚ/ΕΙ)