Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

21-09-2020 15:40

Πρόσκληση υποβολής πρότασης για τη Λειτουργία Συμβουλευτικού/Θεραπευτικού Κέντρου Ενηλίκων που αντιμετωπίζουν προβλήματα στην ενασχόληση με τυχερά παιχνίδια

Η Αρχή Αντιμετώπισης Εξαρτήσεων Κύπρου (ΑΑΕΚ) ανακοινώνει ότι δέχεται προτάσειςμε στόχο τη λειτουργία Συμβουλευτικού/Θεραπευτικού Κέντρου Ενηλίκων που αντιμετωπίζουν προβλήματα σχετικά με την ενασχόληση με τα τυχερά παιχνίδια, στην Λεμεσό. Σκοπός του Προγράμματος είναι η παροχή συμβουλευτικής και θεραπείας σχετικά με την προβληματική ή παθολογική ενασχόληση με τα τυχερά παιχνίδια στην Επαρχία της Λεμεσού, όπου λειτουργεί και το κεντρικό καζίνο στην Κύπρο.

Δικαίωμα υποβολής πρότασης έχουν μη κυβερνητικοί οργανισμοί (σωματεία, εταιρείες, φιλανθρωπικά ιδρύματα, άλλοι ιδιωτικοί μη κερδοσκοπικοί οργανισμοί), πανεπιστημιακά ιδρύματα, κυβερνητικές υπηρεσίες και η Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Σε περίπτωση εκδήλωσης ενδιαφέροντος παρακαλείστε όπως η πρόταση τοποθετηθεί στο κιβώτιο προσφορών της ΑΑΕΚ στο ισόγειο του κτηρίου που βρίσκεται στην Λεωφόρο Ιωσήφ Χατζηιωσήφ 35 και Ανδρέα Αβρααμίδη, 2028 Στρόβολος, Λευκωσία, μέχρι  τη Δευτέρα, 12 Οκτωβρίου 2020 στις 11.00 π.μ.

Για την πρόσκληση υποβολής πρότασης ακολουθείστε το σύνδεσμο  εδώ.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τη Λειτουργό κα Εύα Συμεωνίδου στο τηλέφωνο 22442968.

(ΕΚ)