Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

24-09-2020 12:20

Εργασίες συντήρησης στον αυτοκινητόδρομο, από το ύψος του κυκλικού κόμβου Γ.Σ.Π. μέχρι το ύψος της εξόδου προς Αλάμπρα

Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Δημοσίων Έργων Λευκωσίας, ανακοινώνει ότι, από την Τετάρτη 30/9/2020 μέχρι το Σάββατο 31/10/2020 καθημερινά από τις 9:00π.μ. μέχρι τις 2:00μ.μ., (εκτός από την Πέμπτη 1ην Οκτωβρίου) στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού και Λεμεσού-Λευκωσίας, από το ύψος του κυκλικού κόμβου Γ.Σ.Π. μέχρι το ύψος της εξόδου προς Αλάμπρα, θα εκτελούνται εργασίες συντήρησης οδικού φωτισμού και στις δύο κατευθύνσεις του αυτοκινητόδρομου.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, σε κάθε κατεύθυνση, η εσωτερική λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας θα κλείνει σε απόσταση περίπου ενός χιλιομέτρου και η κυκλοφορία θα διοχετεύεται στις άλλες λωρίδες κυκλοφορίας.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεών τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκειά τους.

 

(ΕΧ/ΕΧΡ)