Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

06-10-2020 14:56

Επίσκεψη του Υφυπουργού Ναυτιλίας στην Steamship Mutual Underwriting Association Limited

Με αφορμή την έναρξη των εργασιών της Steamship Mutual Underwriting Association (Europe) Limited στη Κύπρο, ο Υφυπουργός Ναυτιλίας παρά τω Προέδρω, κ. Βασίλης Δημητριάδης, παρευρέθηκε σήμερα Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2020, στον αγιασμό που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της εταιρείας στη Λεμεσό.

Η Steamship Mutual συγκαταλέγεται ανάμεσα στις μεγαλύτερες ναυτασφαλιστικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στη διεθνή αγορά.

Ο κ. Δημητριάδης χαιρέτησε την απόφαση της εταιρείας να επιλέξει την Κύπρο ως νέα έδρα των δραστηριοτήτων της, υπογραμμίζοντας ότι η κάθοδος εταιρειών τέτοιου διαμετρήματος προσδίδει κύρος και εδραιώνει την Κύπρο ως ένα ποιοτικό σύμπλεγμα ναυτιλιακών δραστηριοτήτων διεθνούς εμβέλειας.

Καλωσορίζοντας την Steamship Mutual στην Κύπρο, ο Υφυπουργός Ναυτιλίας υπογράμμισε ότι «η Κυπριακή Κυβέρνηση μέσω του Υφυπουργείου Ναυτιλίας προσεγγίζει τις ναυτιλιακές εταιρείες και τις εταιρείες που προσφέρουν ευρύτερες ναυτιλιακές υπηρεσίες, οι οποίες επιλέγουν για έδρα τους την Κύπρο, ως συνεργάτες και πρεσβευτές της Κυπριακής Ναυτιλίας, στη προσπάθεια περαιτέρω ανάπτυξης της Κύπρου ως ένα από τα πιο ποιοτικά ναυτιλιακά κέντρα σε παγκόσμιο επίπεδο».

Ο κ. Δημητριάδης ευχήθηκε κάθε επιτυχία στην εταιρεία και τόνισε ότι η προσπάθεια προσέλκυσης ναυτιλιακών εταιρειών στην Κύπρο θα συνεχιστεί και θα ενταθεί, όταν οι συνθήκες της πανδημίας το επιτρέψουν, με στοχευμένη προβολή των πλεονεκτημάτων που προσφέρει η χώρα μας, αναδεικνύοντας τις εξαιρετικές υποδομές, το ελκυστικό επιχειρησιακό περιβάλλον και τον πλούτο εμπειρογνωμοσύνης που διαθέτει στον τομέα της ναυτιλίας.

 

(ΣΣ/ΣΧ)