Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

08-10-2020 09:37

Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Επαγγελματικών Δεξιοτήτων 2020: Η ΑνΑΔ ως Εθνικό Σημείο Επαφής

Η Αρχή Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού Κύπρου (ΑνΑΔ) έχει οριστεί από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή ως το «Εθνικό Σημείο Επαφής» (National Contact Point) για την «Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Επαγγελματικών Δεξιοτήτων 2020» (European Vocational Skills Week 2020), η οποία θα διεξαχθεί την περίοδο 9-13 Νοεμβρίου 2020. Στο πλαίσιο αυτό, η ΑνΑΔ ενθαρρύνει οργανισμούς οι οποίοι ασχολούνται με την επαγγελματική εκπαίδευση και κατάρτιση (ΕΕΚ) να υλοποιήσουν και να δημοσιοποιήσουν σχετικές δραστηριότητες.

Η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Επαγγελματικών Δεξιοτήτων είναι μια ετήσια πρωτοβουλία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την ευαισθητοποίηση σχετικά με τα οφέλη της ΕΕΚ. Το σύνθημα της πρωτοβουλίας είναι «Ανακάλυψε το Ταλέντο σου!». Κατά τη διάρκεια της πρωτοβουλίας αυτής, τοπικοί, περιφερειακοί και εθνικοί οργανισμοί στα 27 κράτη-μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης παρουσιάζουν τις καλύτερες δραστηριότητες/πρακτικές που ακολουθούν σε θέματα ΕΕΚ.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε τις ιστοσελίδες της ΑνΑΔ (http://www.anad.org.cy/easyconsole.cfm/page/project/p_id/659) και της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την «Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Επαγγελματικών Δεξιοτήτων 2020» (https://ec.europa.eu/social/vocational-skills-week).

 

(ΕΧ/ΕΙ)