Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

29-10-2020 13:45

Δημόσια Ακρόαση Συμβουλίου Μελέτης Παρεκκλίσεων

Το Συμβούλιο Μελέτης Παρεκκλίσεων ανακοινώνει ότι θα διεξαχθεί Δημόσια Ακρόαση για σκοπούς εξέτασης της αίτησης των κ.κ. Μάρως Ευαγγέλου, Χρυστάλλας Κιαφκιουλλή, Λουκά Κουντούρη,Παναγιώτη Ντουρή και Χρήστου και Μάριου Κόκκινου (ΛΑΡ/0390/2017), η οποία αφορά χορήγηση πολεοδομικής άδειας κατά παρέκκλιση των προνοιών του Τοπικού Σχεδίου Λάρνακας, για Κέντρο Πολλαπλού Αθλητικού / Ψυχαγωγικού Χαρακτήρα Μεγάλης Κλίμακας και Οργανωμένου Αθλητικού Κέντρου Μεγάλης Κλίμακας στον Δήμο Αραδίππου στην Επαρχία Λάρνακας. Η αίτηση υποβλήθηκε με βάση τις πρόνοιες του Άρθρου 26(2) και 26(3) του περί Πολεοδομίας και Χωροταξίας (Τροποποιητικού) Νόμου 142(Ι)/99 και των περί Πολεοδομίας και Χωροταξίας (Παρεκκλίσεις) Κανονισμών του 1999 (Κ.Δ.Π. 309/99).

Η Δημόσια Ακρόαση, η οποία αποτελεί μορφή δημόσιου διαλόγου και διαβούλευσης μεταξύ των ενδιαφερομένων μερών, αποσκοπεί στη διασφάλιση συνθηκών διαφάνειας και δημοκρατικότητας στη διαδικασία εξέτασης της αίτησης.

Η διενέργεια της ακρόασης στοχεύει κυρίως στην πληρέστερη και πλέον ακριβή ενημέρωση του Συμβουλίου Μελέτης Παρεκκλίσεων, έτσι ώστε το όργανο αυτό να μπορεί να καταλήξει σε μια ολοκληρωμένη και τεκμηριωμένη εισήγηση προς το Υπουργικό Συμβούλιο, για τη λήψη της τελικής απόφασης.

Η Δημόσια Ακρόαση είναι ανοικτή για το κοινό και θα πραγματοποιηθείτηνΠαρασκευή 06/11/2020, η ώρα 11.00 π.μ., σε αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου Αραδίππου (αρ. τηλ. 24811017). Σημειώνεται ότι, στις 10.15 π.μ. θα προηγηθεί επίσκεψη στον χώρο της ανάπτυξης.  

(ΣΣ/ΣΧ)