Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

30-10-2020 18:29

Ο βουλευτής κ. Κωστής Ευσταθίου συμμετείχε στην Υπουργική Τηλεδιάσκεψη των Υπουργών Παιδείας της Επιτροπής Υπουργών του Συμβουλίου της Ευρώπης

Ο βουλευτής κ. Κωστής Ευσταθίου, μέλος της Κυπριακής αντιπροσωπίας στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης (ΚΣΣΕ), εκπροσώπησε χθες τον Πρόεδρο της ΚΣΣΕ κ. Rik Daems στην Υπουργική Τηλεδιάσκεψη των Υπουργών Παιδείας, που διοργανώθηκε στο πλαίσιο της τρέχουσας Ελληνικής Προεδρίας της Επιτροπής Υπουργών του Συμβουλίου της Ευρώπης (ΣτΕ).

Την τηλεδιάσκεψη απασχόλησαν θέματα που αφορούν στην ποιότητα της εκπαίδευσης εν μέσω πανδημίας και στην αξιοποίηση της εκπαίδευσης ως εργαλείο ευαισθητοποίησης για την πολιτιστική κληρονομιά που απειλείται από την κλιματική αλλαγή. Τη Σύνοδο απασχόλησε, εξάλλου, η εγκαθίδρυση «Παρατηρητηρίου για τη Διδασκαλία της Ιστορίας», μια πρωτοβουλία που εγκαινιάστηκε το Νοέμβριο 2019 στο Παρίσι, στο πλαίσιο της Γαλλικής Προεδρίας του ΣτΕ, στην οποία συμμετείχε ο κ. Ευσταθίου, εκπροσωπώντας τον Πρόεδρο της Συνέλευσης.

 

(NN)