Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

24-11-2020 13:07

Ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων υπέγραψε το βιβλίο συλλυπητηρίων για την εκδημία του Πατριάρχη Σερβίας, Ειρηναίου

Ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων Δρ Αδάμος Αδάμου υπέγραψε, σήμερα, στην Πρεσβεία της Σερβίας στη Λευκωσία, το βιβλίο συλλυπητηρίων για την εκδημία του μακαριστού Πατριάρχη Σερβίας, Ειρηναίου.

Στο μήνυμά του, ο Πρόεδρος της Βουλής εκφράζει εξ ονόματος των μελών του Σώματος και του ιδίου προσωπικά βαθύτατα συλλυπητήρια προς την Εκκλησία, την Κυβέρνηση και το φίλο λαό της Σερβίας.

Ο Πατριάρχης Ειρηναίος, σημειώνει στο μήνυμά του ο Δρ Αδάμου, υπήρξε ένας πεφωτισμένος και αφοσιωμένος πνευματικός ηγέτης που έχαιρε εκτίμησης από το σύνολο του ορθόδοξου κόσμου. Η αφοσίωση του Πατριάρχη Ειρηναίου στην Εκκλησία και το λαό της Σερβίας, που υπηρέτησε ανιδιοτελώς μέχρι το τέλος, θα παραμείνει ανεξίτηλη στη μνήμη, αναφέρει ο Πρόεδρος της Βουλής.

Ως ελάχιστο φόρο τιμής σε αυτήν την εξέχουσα προσωπικότητα, καταλήγει στο μήνυμα του ο Δρ Αδάμου, προσευχόμαστε για την ταχεία ανάρρωση των συνανθρώπων μας ασθενών με Covid-19, ελπίζοντας η ανθρωπότητα να ξεπεράσει σύντομα αυτήν την πρωτοφανή κρίση.

(ΕΚ/ΣΧ)

Σχετικά Ανακοινωθέντα