Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

01-12-2020 13:39

1474 ο αριθμός για θέματα COVID-19

Στο πλαίσιο της προσπάθειας για συνεχή αναβάθμιση της ποιότητας εξυπηρέτησης των πολιτών, και ειδικότερα υπό τις δύσκολες συνθήκες που βιώνει σήμερα η κυπριακή κοινωνία, το Υφυπουργείο Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής ανακοινώνει τη λειτουργία Κέντρου Τηλεξυπηρέτησης(ΚΤΕ) 1474 για ολοκληρωμένη ενημέρωση των πολιτών για θέματα που σχετίζονται με τον COVID-19 και άπτονται των αρμοδιοτήτων του συνόλου της Κυβέρνησης.

Σκοπός του Κέντρου είναι να προσφέρει στο κοινό άμεση, έγκυρη και σφαιρική πληροφόρηση – γενικής φύσεως - αναφορικά με τα μέτρα για διαχείριση της πανδημίας COVID-19 (περιοριστικά μέτρα, διατάγματα, προγράμματα στήριξης, ταξιδιωτικές οδηγίες και κατευθυντήριες γραμμές, υγειονομικά πρωτόκολλα για εργασιακούς χώρους κ.α.). Διευκρινίζεται ότι η χρήση του 1474 από το κοινό περιορίζεται σε θέματα σχετικά με  την πανδημία.

Η εν λόγω υπηρεσία θα είναι διαθέσιμη στους πολίτες από τις 08:00π.μ. μέχρι και τις 8:00μ.μ., Δευτέρα με Κυριακή, ως ακολούθως:

  • Από κυπριακό αριθμό: 1474
  • Από αριθμό εξωτερικού: +357 22 285757
  • Μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: covid19@dmrid.gov.cy

Σε περίπτωση που χρειάζονται επιπρόσθετες διευκρινήσεις από τις αρμόδιες υπηρεσίες, θα τυγχάνουν διαχείρισης εντός εύλογου χρονικού διαστήματος.

ΕΧ/ΣΧ