Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

02-12-2020 12:42

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων ανακοινώνει τη διεξαγωγή εργασιών στις Επαρχίες Λάρνακας και Λευκωσίας

1. Κατασκευαστικές εργασίες αγωγών λυμάτων στον παραλιακό δρόμο Λάρνακας – Δεκέλειας

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότιτην περίοδο 07/12/2020 – 18/12/2020 καθημερινά συμπεριλαμβανομένων και Σαββατοκύριακων, στον παραλιακό δρόμο Λάρνακας – Δεκέλειας στην Λάρνακα, θα διεξάγονται κατασκευαστικές εργασίες αγωγών λυμάτων, από το Συμβούλιο Αποχετεύσεως Λάρνακας.

Κατά τη διάρκεια της πιο πάνω περιόδου, σε τμήμα του δρόμου, στη φωτοελεγχόμενη συμβολή του δρόμου Λάρνακας – Δεκέλειας με τη Λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού (παρά τον Πυροσβεστικό Σταθμό Ορόκλινης), θα ισχύουν νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ομαλή διακίνηση της κυκλοφορίας.

2. Κατασκευαστικές εργασίες αγωγών νερού στον παλιό δρόμο Λευκωσίας – Λεμεσού

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότιτην περίοδο 07/12/2020 – 18/12/2020 καθημερινά εκτός Σαββατοκύριακων, στον παλιό δρόμο Λευκωσίας – Λεμεσού, θα διεξάγονται κατασκευαστικές εργασίες αγωγών νερού, από το Τμήμα Αναπτύξεως Υδάτων.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών, τμήμα της λωρίδας κυκλοφορίας, του παλιού δρόμου Λευκωσίας – Λεμεσού, από την Δεξαμενή Χοιροκοιτίας μέχρι το αντλιοστάσιο Κοφίνου, με κατεύθυνση προς Λεμεσό, θα κλείνει τμηματικά σε μήκος 100 μέτρων περίπου (συνολικό μήκος 200 μέτρα) και η διακίνηση της κυκλοφορίας θα γίνεται στην διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας, με την χρήση προσωρινών φώτων τροχαίας.

3. Εργασίες επιδιόρθωσης οδοστρώματος στη συμβολή των οδών Κινύρα, Ηρώων και Μετοχίου και στην οδό Νεχρού στη Λευκωσία

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι από το Σάββατο 5/12/2020 από τις 16:00 μέχρι τη Δευτέρα 7/12/20020 και ώρα 06:00 το πρωί στη συμβολή των οδών Κινύρα, Ηρώων και Μετοχίου και στην οδό Νεχρού  στη Λευκωσία θα εκτελούνται εργασίες επιδιόρθωσης οδοστρώματος.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών θα παραμένει κλειστή η συμβολή των οδών Κινύρα, Ηρώων και Μετοχίου και η οδός Νεχρού και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται δια μέσου των παρακείμενων δρόμων.

4. Εργασίες για επιδιόρθωση βλάβης ανάπτυξης δικτύου στον αυτοκινητόδρομο Κοφίνου – Λάρνακας

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι από την Τρίτη 08/12/2020 μέχρι και την Παρασκευή 11/12/2020, μεταξύ των ωρών 08:30 – 15:30 στον αυτοκινητόδρομο Κοφίνου – Λάρνακας, θα γίνονται εργασίες για επιδιόρθωση βλάβης ανάπτυξης δικτύου από ιδιωτική εταιρεία τηλεπικοινωνιών.

Κατά την διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, σε τμήμα του αυτοκινητοδρόμου από την έξοδο Κοφίνου μέχρι και τη συμβολή της Λεωφόρου Νίκου και Δέσποινας Παττίχη με την οδό Κωνσταντίνου Παλαιολόγου, θα κλείνει τμηματικά, (300m κάθε φορά) η μία λωρίδα κυκλοφορίας και στις δύο κατευθύνσεις, και η κυκλοφοριακή διαχείριση θα γίνεται μέσω της διπλανής λωρίδας κυκλοφορίας.           

5. Εργασίες συντήρησης του πρασίνου των κεντρικών νησίδων στο Δήμο Αραδίππου

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, Τμήμα  Δημοσίων Έργων, Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι, την περίοδο 07/12/2020 – 20/12/2020, καθημερινά εκτός Σαββατοκύριακων, μεταξύ των ωρών 08:00 – 14:00σε τμήματα των Λεωφόρων Ελευθερίας, Αυστραλίας, Ακροπόλεως και Σπύρου Κυπριανού στην Αραδίππου, θα εκτελούνται εργασίες συντήρησης του πρασίνου των κεντρικών νησίδων, από το Δήμο Αραδίππου.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών θα κλείνει τμηματικά η εφαπτόμενη λωρίδα κυκλοφορίας και από τις δύο κατευθύνσεις για μήκος 100-200μ. περίπου, κάθε φορά και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στην διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

«Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω τις ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεων τους στην κυκλοφορία κατά την διάρκεια τους».

 

(IK/ΣΧ)