Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

02-01-2021 10:41

Η δράση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας το 24ωρο από 31/12/2020 μέχρι 1/1/2021

Την 31η Δεκεμβρίου 2020, η ώρα 22.28 ξέσπασε πυρκαγιά σε οικία στον δεύτερο όροφο τριώροφης κατοικίας  στην Αραδίππου. Η πυρκαγιά ξεκίνησε λόγω κακής κατασκευής του φουγάρου του τζακιού το οποίο περνούσε μέσα από μικρή αποθήκη στο δεύτερο όροφο όπου κάηκε. Επίσης από την πυρκαγιά κάηκε μέρος της ξύλινης οροφής διαστάσεων 2μ. x 3μ. κατασκευασμένη από ξυλά καθώς και οικιακός εξοπλισμός. Επίσης από την πυρκαγιά επηρεάστηκε μικρή ταράτσα (φωταγωγός) εφαπτόμενου σπιτιού κατασκευασμένη από ξύλο και πλαστικούς τσίγκους.

Την 31η Δεκεμβρίου 2020, η ώρα 23.16 ξέσπασε πυρκαγιά σε οικία στον δεύτερο όροφο στην οδό Κω, αρ.3, στον Στρόβολο. Η πυρκαγιά ξεκίνησε λόγω υπερθέρμανσης και ελαττωματικής καπνοδόχου του τζακιού. Από την πυρκαγιά έπαθαν ζημιές μέρος της στέγης και ένα υπνοδωμάτιο. Από τον καπνό και την θερμότητα επηρεάστηκαν δύο άλλα δωμάτια, ο διάδρομος και το κλιμακοστάσιο.

Την 1η Ιανουαρίου 2021, η ώρα 00.06 ξέσπασε πυρκαγιά σε πέντε μοτοσυκλέτες (αγνώστων στοιχείων) στην οδό Δημοκρατίας, στην Σωτήρα. Από την πυρκαγιά έπαθαν εκτεταμένες ζημιές οι μοτοσυκλέτες. Στο μέρος του επεισοδίου υπήρχαν κουκουλοφόροι οι οποίοι έριχναν πέτρες και προκάλεσαν ζημιές στον ανεμοθώρακα και στους φάρους του Πυροσβεστικού Οχήματος αλλά και άλλες σοβαρές ζημιές. Επίσης δέχτηκαν επίθεση οι Αστυνομικοί και οι Πυροσβέστες. Την υπόθεση ανέλαβε η Αστυνομία.

 

ΙΚ