Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

15-01-2021 09:21

Η δράση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας το τελευταίο 24ωρο

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία από τις 06.00 της 14ης Ιανουαρίου 2021 μέχρι και τις 06.00 της 15ης Ιανουαρίου 2021 ανταποκρίθηκε σε 23 κλήσεις για βοήθεια, 15 πυρκαγιές και οκτώ ειδικές εξυπηρετήσεις.

Η ώρα 13.15 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε υπνοδωμάτιο διαμερίσματος στον τρίτο όροφο πολυκατοικίας στην οδό Ευριπίδη Χαραλάμπους στην Πάφου. Ανταποκρίθηκαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από τον Πυροσβεστικό Σταθμό Πάφου με δύο στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα και μη πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο στις 13.32. Από την πυρκαγιά καταστράφηκε μέρος του εξοπλισμού του γραφείου. Ελαφρές ζημιές έπαθε η βαφή του δωματίου από τον καπνό και δύο γυαλιά συρόμενης μπαλκονόπορτας. Η πυρκαγιά κατασβέστηκε πριν την άφιξη της Πυροσβεστικής από τους ενοίκους του διαμερίσματος με πυροσβεστήρα. Από την Πυροσβεστική Υπηρεσία έγινε επιθεώρηση και κατάσβεση μικρών εστιών. Δεν κινδύνευσε κανένας. Η πυρκαγιά φαίνεται να ξεκίνησε από την επαφή της αναμμένης θερμάστρας υγραερίου με εύφλεκτο εξοπλισμό του δωματίου.

Η ώρα 19.03 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε πρώτες ύλες κατασκευής πισινών (πλαστικά δάπεδα, φωτισμός και μοτέρ) τα οποία βρίσκονταν τοποθετημένα πάνω σε ξύλινα παλέτα εντός υπόστεγου χώρου στο ισόγειο του τριώροφου εγκαταλειμμένου κτηρίου (πρώην κατάστημα Cyfloor) στην Λεωφόρο Στροβόλου. Ανταποκρίθηκαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από τον Πυροσβεστικό Σταθμό Λακατάμιας με δύο στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο στις 19.27. Τα αίτια της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν σήμερα σε συνεργασία με την Αστυνομία.  

Η ώρα 01.04 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε δύο πλωτά μέσα (βάρκες) μήκους 4 μέτρων περίπου κατασκευασμένες από fiberglass που βρισκόταν εντός περιφραγμένου χώρου φύλαξης θαλασσινών βαρκών στην οδό Τούζ Χανέ στην Λάρνακα. Ανταποκρίθηκαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από τον Πυροσβεστικό Σταθμό Λάρνακας Υπ/μου Α. Παπαδόπουλου με δύο στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο στις 01.20. Τα αίτια της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν σήμερα σε συνεργασία με την Αστυνομία. 

(ΜΓ/ΕΧΡ)