Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

15-01-2021 17:40

Εργασίες συντήρησης του αποχετευτικού συστήματος στην παραλιακή λεωφόρο στον Δήμο Λεμεσού

Το Συμβούλιο Αποχετεύσεων Λεμεσού – Αμαθούντας ανακοινώνει ότι θα διεξάγονται εργασίες συντήρησης του αποχετευτικού συστήματος στην παραλιακή λεωφόρο στο Δήμο Λεμεσού, ως ακολούθως:

Α: Από 18-22 Ιανουαρίου 2021

Από την Δευτέρα, 18/1/2021 και ώρα 07.00 μέχρι την Παρασκευή, 22/1/2021 και ώρα 16.00, θα εκτελούνται εργασίες στο αποχετευτικό σύστημα στις νότιες λωρίδες κυκλοφορίας (δυτικής κατεύθυνσης) από το ύψος της οδού Κουμανδαρίας μέχρι το ύψος της οδού Ειρήνης.

Για τον σκοπό αυτό θα γίνεται εκτροπή της κυκλοφορίας από τις νότιες στις βόρειες λωρίδες κυκλοφορίας με την χρήση κατάλληλης σηματοδότησης στα σημεία όπου θα εκτελούνται έργα.

Β: Από 23-31 Ιανουαρίου 2021

Από το Σάββατο, 23/1/2021 και ώρα 07.00 μέχρι την Κυριακή, 31/1/2021 και ώρα 24.00, θα εκτελούνται εργασίες στις οδούς Σπύρου Αραούζου και Κιοπρουλουζατέ της παραλιακής λεωφόρου, από το ύψος της οδού Ειρήνης μέχρι το ύψος της οδού Εβκαφ (Σερντάρ), στην περιοχή του Παλιού Λιμανιού.

Για τον σκοπό αυτό θα γίνεται εκτροπή της κυκλοφορίας από τις νότιες λωρίδες κυκλοφορίας της οδού Κιοπρουλουζατέ (δυτικής κατεύθυνσης) προς την μία λωρίδα κυκλοφορίας της οδού Αγίας Θέκλης.

Λόγω της στενότητας της οδού Αγίας Θέκλης, στην οποία η τροχαία θα κινείται προσωρινά με αμφίδρομη κατεύθυνση, τα δρομολόγια των λεωφορείων με δυτική κατεύθυνση θα ακολουθούν εναλλακτική διαδρομή.

Η διέλευση φορτηγών άνω των 4 τόνων μικτού βάρους και ύψους 5 μέτρων θα απαγορεύεται για το διάστημα 23-31/1/2021 μεταξύ των οδών Ειρήνης και Εβκαφ (Σερντάρ.) Προτρέπονται ωστόσο και τα υπόλοιπα φορτηγά και άλλα βαρέα οχήματα όπως μην χρησιμοποιούν το εν λόγω σημείο για διευκόλυνση της ομαλής κυκλοφορίας των οχημάτων.

Η χρονική περίοδος της εκτέλεσης των εν λόγω έργων στα σημεία αυτά, αποφασίστηκε συλλογικά από τους εμπλεκόμενους φορείς (ΣΑΛΑ, Δήμος Λεμεσού, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Αστυνομία,) έτσι ώστε τα έργα να ολοκληρωθούν κατά τη διάρκεια του lockdown που υπάρχει μειωμένη κυκλοφορία.

Το Συμβούλιο Αποχετεύσεων Λεμεσού – Αμαθούντας ζητά την κατανόηση του κοινού για την ταλαιπωρία που πιθανώς να προκληθεί και διαβεβαιώνει το κοινό ότι προβαίνει σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την όσο το δυνατό συντομότερη ολοκλήρωση των εργασιών και επαναλειτουργία του δρόμου.

Παρακαλείται το κοινό όπως είναι προσεκτικό και υπομονετικό και ακολουθεί τα σήματα τροχαίας.

(ΜΓ)