Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

19-01-2021 13:30

Συγχαρητήριο μήνυμα απηύθυνε ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων στο Κοινοβούλιο και τον λαό της Αυστραλίας επ’ ευκαιρία της Ημέρας της Αυστραλίας

Ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων Δρ Αδάμος Αδάμου απηύθυνε σήμερα, εκ μέρους όλων των Μελών της Βουλής των Αντιπροσώπων, συγχαρητήριο μήνυμα προς το Κοινοβούλιο και τον φίλο λαό της Αυστραλίας επ’ ευκαιρία της Ημέρας της Αυστραλίας που εορτάζεται στις 26 Ιανουαρίου.  

Σε μαγνητοσκοπημένο μήνυμά του, ο Πρόεδρος της Βουλής υπογράμμισε τις εξαίρετες σχέσεις μεταξύ των Κοινοβουλίων της Κύπρου και της Αυστραλίας, τόσο σε διμερές όσο και σε πολυμερές επίπεδο, στη βάση κοινών αρχών και αξιών καθώς και της ιδιότητας των δύο χωρών ως μέλη της Κοινοπολιτείας. Ειδικότερα στο διμερές πλαίσιο, ο Δρ Αδάμου σημείωσε τις πρωτοβουλίες που ανέλαβε η Βουλή των Αντιπροσώπων για την προώθηση της συνεργασίας μεταξύ μελών της επιστημονικής κοινότητας και του επιχειρηματικού κόσμου των δύο χωρών, οι οποίες, όπως επεσήμανε, έχουν αποφέρει θετικά αποτελέσματα. Εξέφρασε δε την ειλικρινή του ευχή και βούληση για περαιτέρω ενίσχυση των κοινοβουλευτικών ανταλλαγών μεταξύ Κύπρου και Αυστραλίας.

Ο Δρ Αδάμου συνεχάρη επίσης την Αυστραλία για την επιτυχή διαχείριση της πανδημίας Covid-19 στη χώρα, ευχόμενος την εξάλειψή της σύντομα και την επιστροφή στην ομαλότητα. 

Με την ευκαιρία της ξεχωριστής αυτής ημέρας για τη χώρα σας, εύχομαι στον φίλο λαό της Αυστραλίας υγεία, πρόοδο και ευημερία, κατέληξε στο μήνυμά του ο Πρόεδρος της Βουλής.

(ΜΓ/ΕΧΡ)