Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

22-01-2021 14:53

Εργασίες συντήρησης του οδοστρώματος στον αυτοκινητόδρομο Πάφου – Λεμεσού

Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Πάφου, ανακοινώνει ότι από τη Δευτέρα 25/01/2021 μέχρι την Τετάρτη 27/01/2021, από τις 8:00π.μ. μέχρι τις 5:00μ.μ., στο Τμήμα του αυτοκινητόδρομου (Α6) Πάφου – Λεμεσού και στις δύο λωρίδες (βραδείας και ταχείας) κυκλοφορίας με κατεύθυνση από Πάφο προς Λεμεσό, από τη Χ.Θ. 20+250 μέχρι και τη Χ.Θ. 20+450 (συμπεριλαμβανομένης της εξόδου του αυτοκινητόδρομου για Πέτρα του Ρωμιού) θα διεξάγονται εργασίες συντήρησης του οδοστρώματος (επίστρωση με ασφαλτικό σκυρόδεμα).

Κατά τη διάρκεια της διεξαγωγής των εργασιών, η τροχαία κίνηση από Πάφο προς Λεμεσό θα διοχετεύεται μέσω ανοίγματος στη Χ.Θ. 17+350 του αυτοκινητόδρομου (περιοχή Χα-Ποτάμι) στην αντίθετη κατεύθυνση, που θα χρησιμοποιείται για αμφίδρομη κίνηση οχημάτων.  Η κυκλοφορία θα επανέρχεται μέσω ανοίγματος στη Χ.Θ. 22+500 (παρά την Πέτρα του Ρωμιού). 

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό να επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της σελίδας Diavlos - Traffic in Cyprus στο Facebook

(https://www.facebook.com/traffic4cyprus).

 

ΕΧ/ΣΧ