Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

26-01-2021 11:42

Οδικές εργασίες στις Επαρχίες Πάφου, Λάρνακας και Λευκωσίας

1. Εργασίες συντήρησης οδικού φωτισμού σε τμήματα του  Αυτοκινητόδρομου Πάφου – Λεμεσού

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Πάφου, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι, την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου, 2021 από τις 09:00  μέχρι τις 13:00, σε τμήματα του  Αυτοκινητόδρομου (Α6) Πάφου – Λεμεσού και στις δύο κατευθύνσεις, από τον Κυκλικό Κόμβο Κονιών μέχρι και την Πέτρα του Ρωμιού, συμπεριλαμβανομένων και των εξόδων, θα διεξάγονται εργασίες συντήρησης οδικού φωτισμού από το Τμήμα Ηλεκτρομηχανολογικών Υπηρεσιών.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών θα είναι κλειστές οι λωρίδες ταχείας κυκλοφορίας και στις δύο κατευθύνσεις και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη λωρίδα βραδείας κυκλοφορίας.

2. Εργασίες από την Cyta στην Λεωφόρο Γρίβα Διγενή στην Λάρνακα

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι τα Σαββατοκύριακα 30-31/1/2021 και 6-7/2/2021, μεταξύ των ωρών 08:00 – 16:00, στην Λεωφόρο Γρίβα Διγενή στην Λάρνακα, θα εκτελούνται εργασίες από την Cyta.

Κατά την διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα κλείνει τμήμα της μίας λωρίδας του δρόμου σημειακά πάνω από φρεάτια, από τη συμβολή της Λεωφόρου Γρίβα Διγενή με την οδό Γ. Αεροπόρου μέχρι τη συμβολή της με την οδό Λεωνίδα Κιούππη, με κατεύθυνση προς κέντρο Πόλης και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας με τη χρήση του συστήματος STOP & GO.

3. Εργασίες από ιδιωτική εταιρεία τηλεπικοινωνιών στη Λεωφόρο Γρηγόρη Αυξεντίου στη Λάρνακα

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι την Κυριακή 31/01/2021, μεταξύ των ωρών 07:00 – 14:00 στη Λεωφόρο Γρηγόρη Αυξεντίου, θα εκτελούνται εργασίες από ιδιωτική εταιρεία τηλεπικοινωνιών.

Κατά την διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα κλείνει τμηματικά η μία λωρίδα κυκλοφορίας σε μήκος 50μ. περίπου, από τη συμβολή της Λεωφόρου με την οδό Ερμού μέχρι και τη συμβολή της με τη Λόρδου Βύρωνα, με κατεύθυνση προς Φοινικούδες και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας με τη χρήση συστήματος Stop & Go.          

4. Εργασίες επιδιόρθωσης του ασφαλτικού οδοστρώματος στην οδό Γλάδστωνος στη Λευκωσία

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι, το Σάββατο 30/1/2021 από τις 07:00 το πρωί μέχρι την Κυριακή 31/1/2021 και ώρα 18:00 το απόγευμα, στην οδό Γλάδστωνος στη Λευκωσία θα εκτελούνται εργασίες επιδιόρθωσης του ασφαλτικού οδοστρώματος.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, η οδός Γλάδστωνος θα παραμείνει κλειστή για την κυκλοφορία και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται διαμέσου των Λεωφ. Χείλωνος και Βύρωνος.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων, απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

 

(ΙΚ/ΕΧΡ)