Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

26-02-2021 10:52

Ο Επίτροπος Προεδρίας και η Υπηρεσία Κυπρίων Αποδήμων & Επαναπατρισθέντων εκφράζουν τα συλλυπητήρια τους για το θάνατο του Κώστα Προκοπίου

Ο Επίτροπος Προεδρίας κ. Φώτης Φωτίου και η Υπηρεσία Κυπρίων Αποδήμων & Επαναπατρισθέντων του Γραφείου Επιτρόπου Προεδρίας εκφράζουν τα ειλικρινή συλλυπητήρια τους προς την οικογένεια του Κώστα Προκοπίου, επί χρόνια Πρόεδρου της ΠΑΣΕΚΑ (Παναυστραλιανή Συντονιστική Επιτροπή Κυπριακού Αγώνα) στη Μελβούρνη Αυστραλίας.

Όλη του η ζωή ήταν μία προσφορά στην πατρίδα, στον άνθρωπο, στην οικογένεια, και στον Ελληνισμό γενικότερα. Ας είναι αυτή ένα παράδειγμα προς μίμηση σε όλους μας, στην κοινωνία μας που τόσο διψά για αξίες και ιδανικά όπως αυτά που τον διακατείχαν.

Ο Κώστας Προκοπίου ήταν εκπαιδευτικός στο επάγγελμα, ένας γνήσιος Πατριώτης και Αγωνιστής για τα δίκαια του αγώνα μας στον τόπο που έζησε, στη Μελβούρνη.

Τον ευχαριστούμε για την ευπρέπεια του, καθώς και για την προσφορά του στους αγώνες για την Κύπρο. 

Η ομογένεια μας στην Αυστραλία είναι σήμερα φτωχότερη.

Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του. Αυτές τις δύσκολες μέρες του πένθους, του πόνου και της θλίψης, ευχόμαστε όπως ο Κύριος τους χαρίζει κουράγιο, δύναμη, αντοχή και υπομονή.

Αιωνία ας είναι η μνήμη του.

 

(ΡΜ/ΙΚ/ΣΧ)