Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

26-02-2021 12:18

Ανακοινώσεις Τμήματος Δημοσίων Έργων για εργασίες συντήρησης στο οδικό δίκτυο

1. Εργασίες συντήρησης οδικού δικτύου στην έξοδο της Γεροσκήπου

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Πάφου, Τμήμα Δημοσίων Έργων Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι τη Δευτέρα 1 Μαρτίου, 2021 από τις 08:00 μέχρι τις 15:00, στην έξοδο της Γεροσκήπου θα εκτελούνται εργασίες συντήρησης οδικού δικτύου.

Κατά την διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών θα είναι κλειστή η έξοδος προς Γεροσκήπου και οι οδηγοί μπορούν να χρησιμοποιούν τον κυκλοτερή τερματικό κόμβο στην είσοδο της Πάφου.

2. Αναβολή εργασιών περιοδικής συντήρησης του οδοστρώματος στην έξοδο του Αυτοκινητόδρομου Λεμεσού – Λευκωσίας προς Παρεκκλησιά

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού, Τμήμα Δημοσίων Έργων Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και ΄Εργων ανακοινώνει ότι οι εργασίες περιοδικής συντήρησης του οδοστρώματος στην έξοδο του Αυτοκινητόδρομου Λεμεσού - Λευκωσίας προς Παρεκκλησιά οι οποίες ήταν προγραμματισμένες για την Κυριακή 28/2/2021 αναβάλλονται μέχρι νεωτέρας.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που προκαλείται και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

(ΕΚ/ΕΧΡ)