Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

26-02-2021 18:52

Μαθητικός Διαγωνισμός «Κάν’ το ν’ ακουστεί 2021» με σύνθημα «Από το Εγώ στο Εμείς»

Το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο Κύπρου του Υπουργείου Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας, η Επιστημονική Εταιρεία European School Radio, η Εκπαιδευτική Ραδιοτηλεόραση του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, και το Εθνικό Κέντρο Οπτικοακουστικών Μέσων και Επικοινωνίας της Ελλάδας συνδιοργανώνουν τον Μαθητικό Διαγωνισμό Ραδιοφωνικού Μηνύματος και Τραγουδιού “Κάν’ το ν΄ ακουστεί 2021” με σύνθημα φέτος, “Από το Εγώ στο Εμείς”. Ο Διαγωνισμός απευθύνεται στις σχολικές μονάδες της Ελλάδας, της Κύπρου, της Ομογένειας, αλλά και στις υπόλοιπες σχολικές μονάδες διεθνώς.

Προσκαλούνται οι μαθητές και οι μαθήτριες να εκφραστούν ραδιοφωνικά και καλλιτεχνικά, αναδεικνύοντας ιστορίες, συναισθήματα και σκέψεις γύρω από την ευρύτερη έννοια και τις εκφράσεις της αλληλεγγύης και της συλλογικότητας, να παραμερίσουν το Εγώ και να ανακαλύψουν τη σημασία του Εμείς, συμμετέχοντας στον αγώνα για έναν καλύτερο κόσμο.

Οι κατηγορίες συμμετοχής είναι: Ραδιοφωνικό Μήνυμα μέχρι 90 δευτερόλεπτα και  Πρωτότυπο Τραγούδι μέχρι 3 λεπτά. Η προθεσμία για την υποβολή συμμετοχών έχει παραταθεί μέχρι τις 25 Μαρτίου 2021.

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα: http://contest.europeanschoolradio.eu/

Το διαφημιστικό σποτ του Διαγωνισμού: https://www.youtube.com/watch?v=zsZNhdApujQ

Επικοινωνία: contest@europeanschoolradio.eu

-----------------

 

ΙΠ/ΕΙ