Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

04-03-2021 08:10

Η δράση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας κατά το τελευταίο 24ωρο

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία από τις 06.00 της 3ης Μαρτίου 2021 μέχρι και τις 06.00 της 4ης Μαρτίου 2021 ανταποκρίθηκε σε 22 κλήσεις για βοήθεια, 16 πυρκαγιές, πέντε ειδικές εξυπηρετήσεις και μία ψευδή κλήση.

Η ώρα 12.18, χθες, λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε υπνοδωμάτιο διαμερίσματος  στον τρίτο όροφο πενταόροφης πολυκατοικίας στη γωνία των οδών Καστελόριζο και Χαλκίδος (περιοχή Φανερωμένης) στη Λάρνακα. Ανταποκρίθηκαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από τους Πυροσβεστικούς Σταθμούς Λάρνακας με τρία στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα συμπεριλαμβανομένου και τηλεσκοπικού βραχιονοφόρου οχήματος και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο στις 12.56.

Από την πυρκαγιά το υπνοδωμάτιο έπαθε εκτεταμένες ζημιές ενώ από τον καπνό και τη θερμότητα ζημιές υπέστη ολόκληρο το διαμέρισμα και οι κοινόχρηστοι χώροι της πολυκατοικίας. Εξωτερικά προκλήθηκαν ζημιές στη βαφή του τέταρτου και πέμπτου ορόφου. Μία γυναίκα τραυματίας, ένοικος του διαμερίσματος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Τ.Α.Ε.Π. του Νοσοκομείου Λάρνακας με εγκαύματα στα άκρα. Οι υπόλοιποι ένοικοι εκκένωσαν την πολυκατοικία από μόνοι τους χωρίς να διατρέξουν κίνδυνο. Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνήθηκαν σε συνεργασία με την Αστυνομία και την ηλεκτρομηχανολογική υπηρεσία και η πυρκαγιά φαίνεται να εκδηλώθηκε από ακτινοβολία ηλεκτρικής θερμάστρας σε στρώμα κρεβατιού.

(ΜΓ/ΕΙ)