Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

22-05-2018 11:41

Χαιρετισμός Υπουργού Μεταφορών κας Βασιλικής Αναστασιάδου με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης του προγράμματος “Experimental Training in 3D Virtual - Customer Service”

Είναι με ιδιαίτερη χαρά που αποδέχτηκα την πρόσκληση των Κυπριακών Ταχυδρομείων να χαιρετήσω την εκδήλωση που διοργανώνεται με την ευκαιρία της λήξης του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Erasmus+ “ExperientialTrainingin 3DVirtualCustomerService

Το Πρόγραμμα, στο οποίο συμμετέχουν και τα Κυπριακά Ταχυδρομεία ως εταίρος, στοχεύει κατά κύριο λόγο στην επαγγελματική κατάρτιση και εκπαίδευση του προσωπικού, κάτι που αποτελεί ευρωπαϊκό στόχο, συνεπώς και της χώρας  μας, η οποία στηρίζει διαχρονικά τέτοια προγράμματα που προάγουν και αναβαθμίζουν το επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους πολίτες και τις επιχειρήσεις.

 Οι τεχνολογικές εξελίξεις, όπως αυτές έχουν διαμορφωθεί τα τελευταία χρόνια, αλλά και οι απαιτήσεις της αγοράς, ταχυδρομικής και μη, επιβάλλουν, χωρίς άλλο, την προσαρμογή των επιχειρήσεων και Οργανισμών Κοινής Ωφελείας στα νέα δεδομένα, με κύριο χαρακτηριστικό την αλλαγή της εργασιακής «κουλτούρας» και την ανάδειξη του «ικανοποιημένου πελάτη» ως πρώτιστη προτεραιότητα.

 Στην στρατηγική αυτή επιδίωξη, απαραίτητο εργαλείο αποτελεί και η κατάρτιση και συνεχής εκπαίδευση του προσωπικού, ιδιαίτερα στον τομέα της παροχής υπηρεσιών, όπου η καθημερινή επαφή με το κοινό απαιτεί συγκεκριμένες δεξιότητες, απλές και σύνθετες, έτσι ώστε να διασφαλίζεται ότι η αξία/το τίμημα της παρεχόμενης υπηρεσίας ή προϊόντος, ανταποκρίνεται στις προσδοκίες και απαιτήσεις των πελατών.

 Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, στηρίζει την προσπάθεια των Κυπριακών Ταχυδρομείων για εκσυγχρονισμό και συνεχή εκπαίδευση του προσωπικού του, με στόχο όπως αυτά, ως κατεξοχήν παροχέας υπηρεσιών, μέσα σε συνθήκες ελευθεροποίησης της ταχυδρομικής αγοράς, να είναι ικανά να αντιμετωπίσουν κάθε πρόκληση, ανταποκρινόμενα με επιτυχία στο στόχο για ποιοτική εξυπηρέτηση του πελάτη.

Το συγκεκριμένο Πρόγραμμα Erasmus, όπως και άλλα Προγράμματα Erasmus  στα οποία συμμετείχαν και συνεχίζουν να συμμετέχουν τα Κυπριακά Ταχυδρομεία, εξυπηρετούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το στόχο της ανάδειξης του πελάτη ως κυρίαρχο σημείο αναφοράς, μέσα από στοχευμένες δράσεις, χρήση σύγχρονης τεχνολογίας, επιστημονικά εργαλεία και βέλτιστες πρακτικές.

 Κυρίες και κύριοι,

Τα Κυπριακά Ταχυδρομεία, στηρίζουν, διαχρονικά, με την εργασία τους την προσπάθεια για οικονομική και κοινωνική πρόοδο του τόπου μας. Είμαι βέβαιη ότι τα Κυπριακά Ταχυδρομεία θα συνεχίσουν την προσφορά τους και στο μέλλον, σε συνθήκες υγιούς και βιώσιμης ανάπτυξης.

Στην προσπάθεια σας αυτή, να είστε βέβαιοι ότι θα έχετε τη συμβολή και βοήθεια του Υπουργείου, καθώς η συνεχής βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών, αποτελεί κοινό μας στόχο.

Τελειώνοντας, θα ήθελα να ευχαριστήσω το Διευθυντή και το προσωπικό των Κυπριακών Ταχυδρομείων για τις προσπάθειες που καταβάλλουν για ποιοτική εξυπηρέτηση του κοινού, τα αποτελέσματα των οποίων τυγχάνουν θετικής ανταπόκρισης από τους πολίτες και τις επιχειρήσεις.

Ευχαριστώ επίσης όλους εσάς που παρευρίσκεστε σήμερα στην εκδήλωση και εύχομαι κάθε επιτυχία στο έργο σας.