Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

06-02-2018 14:18

Ανακοινώσεις του Τμήματος Δημοσίων Έργων

Εργασίες στην οδό Νίκαιας (Δρόμος Νοσοκομείου) στη Λεμεσό

Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων ανακοινώνει ότι στο πλαίσιο των κατασκευαστικών εργασιών του Κάθετου  Δρόμου, την Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου, μεταξύ των ωρών 7 π.μ. - 4 μ.μ., θα εκτελούνται εργασίες στην οδό Νίκαιας ( Δρόμος Νοσοκομείου ) στο ύψος του νότιου κυκλικού κόμβου.

 

Οι εργασίες θα επηρεάσουν την κυκλοφορία τόσο στην οδό Νίκαιας όσο και στην  έξοδο από τον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού - Πάφου προς την οδό Νίκαιας.

 

Εργασίες επιδιόρθωσης σε τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας - Λεμεσού

Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας ανακοινώνει ότι την περίοδο 12 Φεβρουαρίου - 16 Φεβρουαρίου,  μεταξύ των ωρών 8.30 π.μ. - 4 μ.μ.στο τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας - Λεμεσού,  από τον ανισόπεδο κόμβο Αλάμπρας μέχρι τα φώτα τροχαίας «Καλησπέρα», θα εκτελούνται εργασίεςεπιδιόρθωσης χτυπημένων στηθαίων ασφαλείας της κεντρικής νησίδας.

 

Κατά τη διάρκεια  εκτέλεσης των εργασιών θα κλείνει τμηματικά η δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας σε μήκος 200μ. περίπου και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα.

 

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

 

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας «www.traffic4cyprus.org.cy» στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεων τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκεια τους.

-----------------------

6/2/2018

ΕΛ/ΕΙ