Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

14-04-2021 11:32

Οδικές εργασίες στις Επαρχίες Λεμεσού και Λευκωσίας

1. Εργασίες ανακατασκευής του οδοστρώματος στον παλαιό δρόμο Λεμεσού – Λευκωσίας, περιοχή Πύργου

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι την Πέμπτη 15/4/2021  από τις 07:00 μέχρι τις 13:00, στον παλαιό δρόμο Λεμεσού – Λευκωσίας Β1, περιοχή Πύργου με κατεύθυνση προς Λεμεσό θα εκτελούνται εργασίες ανακατασκευής του οδοστρώματος στη νότια λωρίδα κυκλοφορίας μήκους 100 m από ιδιωτική εταιρεία εκ μέρους της Α.Η.Κ.

Κατά τη διάρκεια διεξαγωγής των εργασιών θα κλείνει τμηματικά η μια λωρίδα κυκλοφορίας και η τροχαία θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας και θα γίνεται διαχείριση της τροχαίας κίνησης με το σύστημα “STOP & GO”.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων και η Α.Η.Κ. απολογούνται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλούν το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση.

2. Εργασίες επιδιόρθωσης οδοστρώματος στις οδούς Ίωνος, Χαρ. Μούσκου, Βασίλη Μιχαηλίδη και Ιωνά Νικολάου στη Λευκωσία

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι, από το Σάββατο 17/4/21 από τις 7:00 το πρωί  μέχρι την Κυριακή 18/4/2021 και ώρα 19:00 το απόγευμα, στις οδούς Ίωνος, Χαρ. Μούσκου, Βασίλη Μιχαηλίδη και Ιωνά Νικολάου στην Έγκωμη θα εκτελούνται εργασίες επιδιόρθωσης οδοστρώματος.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών τμήματα των πιο πάνω οδών θα κλείνουν διαδοχικά και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στις άλλες οδούς και σε παρακείμενες παρόδους.

3. Εργασίες επιδιόρθωσης οδοστρώματος σε δρόμους της Επαρχίας Λευκωσίας και σε δρόμους εντός Δημοτικών ορίων

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι, από τη Δευτέρα 19/4/21 και για περίοδο 6 μήνες  μεταξύ των ωρών 07:00 – 17:00 εκτός Σαββάτου, Κυριακής και αργιών θα εκτελούνται εργασίες επιδιόρθωσης οδοστρώματος σε δρόμους της Επαρχίας Λευκωσίας και σε δρόμους εντός Δημοτικών ορίων.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών η μία λωρίδα κυκλοφορίας θα κλείνει τμηματικά σε μήκος 200 μέτρων περίπου και η διακίνηση της κυκλοφορίας θα γίνεται στην άλλην λωρίδα κυκλοφορίας, με τη χρήση σήμανσης "STOP & GO".

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων, απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

 

(ΙΚ/ΕΧΡ)