Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

24-05-2018 09:20

Ανακοινώσεις Τμήματος Δημοσίων Έργων

1.  Κλειστό τμήμα της Σπύρου Κυπριανού, στη Λεμεσό, στις 27 Μαΐου

Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού ανακοινώνει ότι την Κυριακή 27 Μαΐου 2018, μεταξύ των ωρών 06:30 – 19:30, τμήμα της λεωφόρου Σπύρου Κυπριανού, με ανατολική κατεύθυνση, από τη συμβολή της με τη λεωφόρο Νίκου Παττίχη μέχρι την οδό Βασιλέως Κωνσταντίνου στη Λεμεσό, θα είναι κλειστή λόγω εργασιών από ιδιωτική εργοληπτική εταιρεία.

Κατά τη διάρκεια διεξαγωγής των εργασιών, οι οδηγοί θα μπορούν να χρησιμοποιούν τη λεωφόρο Νίκου Παττίχη, τον κυκλικό κόμβο Πολεμιδιών και τη λεωφόρο Μακαρίου.

 2. Εργασίες από την Cytaστον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας – Κοφίνου, από 29 Μαΐου έως 1 Ιουνίου

Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας ανακοινώνει ότι από την Τρίτη 29 Μαΐου 2018 μέχρι και την Παρασκευή 1 Ιουνίου 2018, μεταξύ των ωρών 08:00 – 15:00, στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας – Κοφίνου, θα εκτελούνται εργασίες αφαίρεσης καλωδίων τηλεπικοινωνιών Cyta.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα κλείνει η δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας και στις δύο κατευθύνσεις από τον κυκλικό κόμβο Καλού Χωριού μέχρι την έξοδο προς Κλαυδιά και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα.

3. Κλειστός ο δρόμος Γαλάτας – Κακοπετριάς, από συμβολή με τον δρόμο Ευρύχου-Τροόδους μέχρι την πλατεία Κακοπετριάς

To Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας ανακοινώνει ότι από την Τρίτη 29 Μαΐου 2018 μέχρι και την Πέμπτη 31 Μαΐου 2018, μεταξύ των ωρών από τις 07:00 – 17:00, ο δρόμος Γαλάτας – Κακοπετριάς, από τη συμβολή του με τον δρόμο Ευρύχου-Τροόδους μέχρι την πλατεία της Κακοπετριάς, θα είναι κλειστός για την τροχαία κίνηση λόγω εκτέλεσης οδικών έργων.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στις παρακείμενες παρόδους.

4. Εργασίες στις δύο λωρίδες κυκλοφορίας από τον κυκλικό κόμβο Κονιών μέχρι και την Πέτρα του Ρωμιού στις 31 Μαΐου  

Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Πάφου ανακοινώνει ότι την Πέμπτη  31 Μαΐου 2018, μεταξύ των ωρών 8:00 – 13:00, σε τμήματα του  αυτοκινητόδρομου (Α6) Πάφου – Λεμεσού και στις δύο κατευθύνσεις, από τον κυκλικό κόμβο Κονιών μέχρι και την Πέτρα του Ρωμιού, συμπεριλαμβανομένων και των εξόδων σε μήκος 50χλμ. περίπου, θα διεξάγονται εργασίες συντήρησης οδικού φωτισμού από το Τμήμα Ηλεκτρομηχανολογικών Υπηρεσιών.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών θα είναι κλειστές οι λωρίδες ταχείας κυκλοφορίας και στις δύο κατευθύνσεις και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη λωρίδα βραδείας κυκλοφορίας.

5. Κλειστή λωρίδα από τον Παραλιακό Δρόμο προς τις οδούς Δ. Νικολαΐδη/ Ιφιγενείας / κέντρο πόλης, από 29 Μαΐου έως 1 Ιουνίου

Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού ανακοινώνει ότι οι εργασίες στο πλαίσιο του πολεοδομικού έργου: «Βελτίωση δρόμου που συνδέει τη λεωφόρο Φραγκλίνου  Ρούσβελτ με τον Παραλιακό Δρόμο Λεμεσού - Φάση Α’»,  συνεχίζονται κανονικά.

Κατά το στάδιο των εργασιών της κατασκευής του κεντρικού αγωγού ομβρίων στον Παραλιακό Δρόμο Λεμεσού η δεξιόστροφη λωρίδα από τον Παραλιακό Δρόμο προς τις οδούς Δ. Νικολαΐδη/ Ιφιγενείας / κέντρο πόλης θα είναι κλειστή από την Τρίτη 29 Μαΐου 2018 μέχρι την Παρασκευή 1 Ιουνίου 2018.

Η διακίνηση αυτή θα μπορεί να γίνεται από τον Παραλιακό Δρόμο είτε μέσω των οδών Σιάφη/Αγ. Θέκλης/Κουμανδαρίας είτε μέσω της οδού Γ. Κατσουνωτού.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων, το Τμήμα Πολεοδομίας και Οικήσεως  και ο Δήμος Λεμεσού απολογούνται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλούν το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και συμμόρφωση με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy, στην οποία δίδεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεων στην κυκλοφορία κατά τη διάρκεια εκτέλεσης τους.

(ΜΛ/ΣΧ)