Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

24-05-2018 12:33

Πρόσκληση για συμμετοχή στο διατομεακό Φεστιβάλ «UKYACityTakeover: Nottingham 2019»

Οι Πολιτιστικές Υπηρεσίες του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού ανακοινώνουν ότι o πολιτιστικός οργανισμός «UK Young Artists» θα διοργανώσει από τις 7 μέχρι και τις 13 Φεβρουαρίου 2019 στο Νότινγκχαμ, το διατομεακό Φεστιβάλ «UKYA City Takeover: Nottingham 2019». Για την υλοποίηση του Φεστιβάλ το «UK Young Artists» συμπράττει με τη Διεθνή Ένωση για την Μπιενάλε Νέων Δημιουργών Ευρώπης και Μεσογείου (BJCEM).

Το Φεστιβάλ φιλοξενεί όλες τις μορφές Τέχνης: Εικαστικά, Παραστατικές Τέχνες,  Εφαρμοσμένες Τέχνες (περιλαμβανομένων και του Design και της Ψηφιακής Τέχνης), Λογοτεχνία, Σινεμά, Μουσική. Φιλοδοξεί να αποτελέσει πλατφόρμα συνάντησης, διαντίδρασης και όσμωσης μεταξύ των καλλιτεχνών.

Η συμμετοχή στο Φεστιβάλ είναι ανοικτή σε καλλιτέχνες ηλικίας 18 έως 35 ετών, οι οποίοι προέρχονται από χώρες μέλη του δικτύου της BJCEM. Με βάση τον επιμερισμό στον οποίο προέβησαν οι διοργανωτές, η Κύπρος λαμβάνει μέρος στους τομείς των Εικαστικών και των Παραστατικών Τεχνών (Performance, Θέατρο, Χορός). 

Το έντυπο αίτησης και όλα τα απαραίτητα συνοδευτικά έγγραφα, υποβάλλονται ηλεκτρονικά στη διεύθυνση pdymiotis@culture.moec.gov.cy μέχρι την Κυριακή1η Ιουλίου 2018 και ώρα 5:00 μμ (ώρα Ιταλίας).

Όλες οι αιτήσεις που θα υποβληθούν θα προωθηθούν στους διοργανωτές για την τελική επιλογή των συμμετεχόντων.

(ΙΠ/ΜΛ/ΣΧ)

Σχετικά Ανακοινωθέντα