Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

23-04-2021 11:30

Οδικές εργασίες στην Επαρχία Λάρνακα

1. Εργασίες περιοδικής συντήρησης οδοστρώματος σε τμήμα του δρόμου Λάρνακα – Κίτι

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι, την περίοδο 27/04/2021 – 28/4/2021, από τις 08:00 το πρωί μέχρι τις 16:00 το απόγευμα,θα εκτελούνται εργασίες περιοδικής συντήρησης του οδοστρώματος στο τμήμα του δρόμου Β4 Λάρνακα – Κίτι, στην κατεύθυνση προς Λάρνακα, από τον κυκλικό κόμβο του παλιού αεροδρομίου μέχρι τα φώτα τροχαίας στη συμβολή με την οδό Πιαλέ Πασά.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα κλείσουν και οι δύο λωρίδες κυκλοφορίας στην κατεύθυνση Κίτι – Λάρνακα για απόσταση 1 χλμ. περίπου και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας το οποίο θα λειτουργεί με αμφίδρομη κίνηση.

2. Εργασίες περιοδικής συντήρησης οδοστρώματος σε τμήμα του παλιού δρόμου Λεμεσού – Λευκωσίας

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι, την περίοδο 29/04/2021 – 6/5/2021, από τις 07:00 το πρωί μέχρι τις 15:00 το απόγευμα, καθημερινά εκτός Σαββάτου, Κυριακής  και αργιών του Πάσχα, θα εκτελούνται εργασίες περιοδικής συντήρησης του οδοστρώματος στο τμήμα του παλιού δρόμου Β1 Λεμεσού – Λευκωσίας, στην μία λωρίδα με κατεύθυνση προς Λάρνακα, από την έξοδο του Ψεματισμένου μέχρι την έξοδο για Χοιροκιτία.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, η μία λωρίδα κυκλοφορίας του παλαιού δρόμου Β1 Λεμεσού – Λευκωσίας, θα κλείνει τμηματικά (100 μέτρα ανά φορά) και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας, με τη χρήση stop&go ή/και προσωρινών φώτων τροχαίας.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

 

(ΙΚ/ΕΙ)