Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

25-05-2018 12:13

Ανακοινώσεις του Τμήματος Δημοσίων Έργων

1.  Εργασίες σε τμήματα του αυτοκινητοδρόμου  Ριζοελιάς – Παραλιμνίου – Αγίας Νάπας την Πέμπτη 31 Μαΐου

Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας ανακοινώνει ότι την Πέμπτη 31 Μαΐου 2018, θα εκτελούνται εργασίες συντήρησης του οδικού φωτισμού σε τμήματα του αυτοκινητοδρόμου  Ριζοελιάς – Παραλιμνίου – Αγίας Νάπας, της επαρχίας Λάρνακας, ως ακολούθως:

  • Στον κόμβο Ορμήδειας, με κατεύθυνση από Αγία Νάπα προς Λευκωσία, μεταξύ των ωρών 8 π.μ. – 10 π.μ.
  • Στον κόμβο Πύλας/ΚΟΤ, με κατεύθυνση από Λευκωσία προς Αγία Νάπα, μεταξύ των ωρών 10:30 π.μ. – 11:30 π.μ.
  • Παρά τον  κόμβο Ριζοελιάς, στην έξοδο προς Αγία Νάπα, με κατεύθυνση από Λευκωσία προς Αγία Νάπα, μεταξύ των ωρών 12:30 μ.μ.– 2:30 μ.μ..

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα κλείνει η εσωτερική λωρίδα κυκλοφορίας, σε μήκος 150 μ. περίπου και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας.

 2.  Εργασίες από τον κυκλικό κόμβο Γερμασόγειας μέχρι την έξοδο προς Σκαρίνου στις 2 Ιουνίου

Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού ανακοινώνει ότι το Σάββατο 2 Ιουνίου 2018, μεταξύ των ωρών 7 π.μ. – 4:30 μ.μ.,  στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας, στο τμήμα από τον κυκλικό κόμβο Γερμασόγειας μέχρι την έξοδο προς Σκαρίνου, θα διεξάγονται εργασίες καθαρισμού της κεντρικής νησίδας.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα κλείνει τμηματικά η λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας, με κατεύθυνση προς Λευκωσία, σε μήκος από 200 μ. περίπου κάθε φορά και η κυκλοφορία θα διοχετεύεται στη λωρίδα βραδείας κυκλοφορίας.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και υπομονή και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy, στην οποία δίδεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεων στην κυκλοφορία κατά τη διάρκεια εκτέλεσής τους.

(ΜΛ/ΕΙ)