Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

10-05-2021 16:43

4ο Διεθνές (Διαδικτυακό) Συνέδριο: «Γραμματισμός και Σύγχρονη Κοινωνία: Μετατοπίσεις στην Ψηφιακή Μάθηση»

Τεράστιο διεθνές ενδιαφέρον παρατηρείται για το 4ο Συνέδριο: «Γραμματισμός και Σύγχρονη Κοινωνία: Μετατοπίσεις στην Ψηφιακή Μάθηση»,το οποίο θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά. Το Συνέδριοδιοργανώνεται από το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο Κύπρου, σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Κύπρου, και οι εργασίες του ξεκινούν την Τετάρτη, 12 Μαΐου 2021 και συνεχίζονται την Πέμπτη, 13 Μαΐου 2021.

Το  4ο Διεθνές Συνέδριο: «Γραμματισμός και Σύγχρονη Κοινωνία: Μετατοπίσεις στην Ψηφιακή Μάθηση» εστιάζει στον μετασχηματισμό της μάθησης, της ύπαρξης και της επικοινωνίας, που χαρακτηρίζει τις σύγχρονες κοινωνίες και εντατικοποιήθηκε τον τελευταίο χρόνο, λόγω και της ραγδαίας εξάπλωσης της νόσου του κορωνοϊού COVID-19.  

Στο συνέδριο έχουν προσκληθεί διακεκριμένοι ομιλητές/ομιλήτριες από διαφορετικά γεωγραφικά, ερευνητικά και εκπαιδευτικά συγκείμενα και απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς, φοιτητές/φοιτήτριες, ερευνητές/ερευνήτριες, ακαδημαϊκούς.

Ήδη, περισσότεροι από 1000 σύνεδροι, από όλο τον κόσμο, έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον, για να παρακολουθήσουν τις εργασίες του Συνεδρίου. Υπενθυμίζεται ότι η συμμετοχή στο Συνέδριο προσφέρεται δωρεάν.

Οι γλώσσες του Συνεδρίου είναι τα ελληνικά και τα αγγλικά. Σημειώνεται ότι, καθ’ όλη τη διάρκεια του Συνεδρίου, οι σύνεδροι θα έχουν την επιλογή για ταυτόχρονη διερμηνεία από τα ελληνικά στα αγγλικά και αντίστροφα.

Για τη διαδικασία εγγραφής στο Συνέδριο, αλλά και για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Συνεδρίου: www.pi.ac.cy/4thLiteracyConCyprusή και να επικοινωνήσετε με τον Λειτουργό του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου Κύπρου, δρα Σπύρο Σοφοκλέους (ηλ. διευθ.: sofokleous.s@cyearn.pi.ac.cy).

ΙΠ