Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

28-05-2021 12:51

Ανακοινώσεις του Τμήματος Δημοσίων Έργων

1. Εργασίες συντήρησης ασφαλτικού οδοστρώματος στον παραλιακό δρόμο στη Λεμεσό

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι την Πέμπτη, 3/6/2021 από η ώρα 21:00 μέχρι τις 06:00 το πρωί της επόμενης μέρας, από τη φωτοελεγχόμενη συμβολή του παραλιακού δρόμου με την οδό Τάκη Χριστοδούλου μέχρι τη φωτοελεγχόμενη συμβολή με την οδό Ιάκωβου Τομπάζη, θα εκτελούνται από ιδιώτη εργολάβο εργασίες συντήρησης ασφαλτικού οδοστρώματος.

Κατά τη διάρκεια διεξαγωγής των εργασιών οι δύο νότιες λωρίδες, του πιο πάνω τμήματος του παραλιακού δρόμου, με κατεύθυνση προς Λεμεσό, θα είναι κλειστές και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται μέσω των βόρειων λωρίδων οι οποίες θα λειτουργούν αμφίδρομα.

2. Εργασίες συντήρησης ασφαλτικού οδοστρώματος από τη φωτοελεγχόμενη συμβολή του παραλιακού με την οδό Ονησίλου μέχρι την Αρχαία Αμαθούντα, στη Λεμεσό

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, σε συνεργασία με το Κοινοτικό Συμβούλιο Αγίου Τύχωνα, ανακοινώνει ότι από τη Δευτέρα, 31/5/2021 μέχρι την Τετάρτη, 02/6/2021 από η ώρα 21:00 μέχρι τις 06:00 το πρωί της επόμενης μέρας, από τη φωτοελεγχόμενη συμβολή του παραλιακού με την οδό Ονησίλου μέχρι την Αρχαία Αμαθούντα θα εκτελούνται από ιδιώτη εργολάβο εργασίες συντήρησης ασφαλτικού οδοστρώματος και στις δύο κατευθύνσεις.

Κατά τη διάρκεια διεξαγωγής των εργασιών θα ισχύουν οι πιο κάτω διευθετήσεις:

  • την περίοδο 31/5/2021 - 1/6/2021, οι δύο βόρειες λωρίδες, του πιο πάνω τμήματος του παραλιακού δρόμου, με κατεύθυνση προς Λευκωσία, θα είναι κλειστές και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται μέσω των νότιων λωρίδων οι οποίες θα λειτουργούν αμφίδρομα.
  • στις 2/6/2021 θα είναι κλειστές οι δύο νότιες λωρίδες του πιο πάνω τμήματος και η κυκλοφορία θα διοχετεύεται αμφίδρομα στις βόρειες λωρίδες.

3. Εργασίες συντήρησης οδικού φωτισμού σε τμήματα του Αυτοκινητόδρομου (Α6) Πάφου – Λεμεσού

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Πάφου, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι, τη Δευτέρα, 31 Μαΐου 2021 από τις 09:00 π.μ. μέχρι τις 13:00 μ.μ., σε τμήματα του Αυτοκινητόδρομου (Α6) Πάφου – Λεμεσού και στις δύο κατευθύνσεις, από τον κυκλικό κόμβο Κονιών μέχρι και την Πέτρα του Ρωμιού, συμπεριλαμβανομένων και των εξόδων, θα διεξάγονται εργασίες συντήρησης οδικού φωτισμού από το Τμήμα Ηλεκτρομηχανολογικών Υπηρεσιών.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών θα είναι κλειστές οι λωρίδες ταχείας κυκλοφορίας και στις δύο κατευθύνσεις και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στην λωρίδα βραδείας κυκλοφορίας.

4. Εργασίες εφαρμογής οριζόντιας σήμανσης σε τμήμα του αυτοκινητόδρομου (Α6) Πάφου – Λεμεσού

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Πάφου, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι την Τετάρτη, 2/6/2021, από τις 09:00 μέχρι τις 13:00, το τμήμα του αυτοκινητόδρομου (Α6) Πάφου – Λεμεσού και στις δύο λωρίδες (βραδείας και ταχείας) κυκλοφορίας με κατεύθυνση Λεμεσό προς Πάφο, από τη Χ.Θ. 52+000 μέχρι και τη Χ.Θ. 53+800 θα διεξάγονται εργασίες εφαρμογής οριζόντιας σήμανσης.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών θα είναι κλειστή η λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας από τις 09:00 μέχρι τις 10:30 και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στην λωρίδα βραδείας κυκλοφορίας. Από τις 10:30 μέχρι τις 13:00 θα είναι κλειστή η λωρίδα βραδείας κυκλοφορίας και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στην λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας.

5. Εργασίες περιοδικής συντήρησης του οδοστρώματος σε τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας – Λεμεσού

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι από τη Δευτέρα, 31/5/2021 μέχρι την Πέμπτη, 3/6/2021 μεταξύ των ωρών 20:00 το βράδυ και 06:00 το πρωί της επόμενης μέρας,θα εκτελούνται εργασίες περιοδικής συντήρησης του οδοστρώματος στο τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας – Λεμεσού, από την έξοδο Ζυγίου μέχρι την έξοδο Ακτής του Κυβερνήτη,  με κατεύθυνση προς Λεμεσό.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών θα κλείνουν τμηματικά και οι δύο λωρίδες του αυτοκινητόδρομου με κατεύθυνση από Λευκωσία προς Λεμεσό σε  μήκος 3 χλμ. περίπου και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας το οποίο θα λειτουργεί με αμφίδρομη κίνηση.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και υπομονή και να  συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

(ΜΓ/ΕΧΡ)