Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

31-05-2018 14:37

Στις ΗΠΑ ο Αβ. Νεοφύτου για το 4ο Φόρουμ ης Ουάσινγκτον για θέματα πετρελαίου και φυσικού αερίου – Συναντήσεις με υψηλόβαθμους αξιωματούχους Υπουργείων Εξωτερικών, Άμυνας και Οικονομικών

Ο Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Οικονομικών και Προϋπολογισμού, κ. Αβέρωφ Νεοφύτου, αναχωρεί την Παρασκευή 1 Ιουνίου 2018 για τις ΗΠΑ, όπου θα συμμετάσχει, κατόπιν σχετικής πρόσκλησης, στο 4ο Φόρουμ της Ουάσινγκτον για θέματα πετρελαίου και φυσικού αερίου, ως ένας εκ των κύριων ομιλητών.

Με την ευκαιρία της συμμετοχής του στο Φόρουμ, ο κ. Νεοφύτου θα πραγματοποιήσει συναντήσεις με υψηλόβαθμους αξιωματούχους του Υπουργείου Εξωτερικών, του Υπουργείου Άμυνας και του Υπουργείου Οικονομικών των ΗΠΑ, καθώς και με μέλη του Αμερικανικού Κογκρέσου, περιλαμβανομένων βουλευτών και γερουσιαστών της ομογένειας.

Θα έχει επίσης χωριστές συναντήσεις, μεταξύ άλλων, με αξιωματούχους του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, του Αμερικανικού Ελληνικού Ινστιτούτου, του Διεθνούς Ρεπουμπλικανικού Ινστιτούτου, του Ινστιτούτου Peterson Διεθνών Οικονομικών, του Ατλαντικού Συμβουλίου και της Αμερικανο-Ισραηλινής Επιτροπής Δημοσίων Υποθέσεων. Θα έχει επίσης συναντήσεις με εκπροσώπους εγχώριων και ξένων ΜΜΕ με έδρα την Ουάσιγκτον.

(ΜΛ/ΣΧ)