Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

22-06-2021 12:57

Αγορά Υπηρεσιών για δημιουργία και λειτουργία Κέντρου Τεχνικής Υποστήριξης και προμήθεια διαφόρων εξοπλισμών με τη μέθοδο της ενοικιαγοράς για την κάλυψη αναγκών της δημόσιας Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

Το Υπουργείο Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας (YΠΠΑΝ) στο πλαίσιο της πολιτικής του για προώθηση του ψηφιακού μετασχηματισμού των δημοσίων σχολικών μονάδων με βασικό γνώμονα την αναβάθμιση του Δημόσιου Σχολείου, προχώρησε στις 18 Ιουνίου 2021, στην προκήρυξη ανοικτού διαγωνισμού προσφορών για την υλοποίηση του Έργου «Αγορά Υπηρεσιών για δημιουργία και λειτουργία Κέντρου Τεχνικής Υποστήριξης και προμήθεια διαφόρων εξοπλισμών με τη μέθοδο της ενοικιαγοράς για την κάλυψη αναγκών της δημόσιας Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης».

Στόχος του Έργου είναι η προσφορά προς τις σχολικές μονάδες εξειδικευμένων υπηρεσιών υποστήριξης για τους εξοπλισμούς τους, όπως επίσης και αγορά νέων εξοπλισμών για κάλυψη των αναγκών των Δημοσίων Σχολείων όλων των βαθμίδων.

Συγκεκριμένα, το αντικείμενο της σύμβασης περιλαμβάνει:

(α) Την Αγορά Υπηρεσιών από εξειδικευμένο Οικονομικό Φορέα που θα αναλάβει να υποστηρίζει τους εκπαιδευτικούς Προδημοτικής, Δημοτικής, Μέσης Γενικής και Μέσης Τεχνικής και Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης σε τεχνικά θέματα λειτουργίας των εξοπλισμών που θα αγορασθούν από την παρούσα διαδικασία για κάλυψη των αναγκών των σχολικών μονάδων. Η υποστήριξη θα είναι μέσω του Κέντρου Τεχνικής Υποστήριξης (ΚΤΥ) το οποίο καλείτε ο Ανάδοχος της σύμβασης να δημιουργήσει. Οι υπηρεσίες του ΚΤΥ θα αφορούν πολυεπίπεδη υποστήριξη των εξοπλισμών που θα αποκτηθούν μέσω του διαγωνισμού προσφορών, όπως επίσης και εξοπλισμών που θα αποκτηθούν στο μέλλον στο πλαίσιο της παρούσας σύμβασης. Συγκεκριμένα, θα παρέχει:

                    I.    τηλεφωνική υποστήριξη για θέματα βασικής λειτουργίας,

                  II.    τηλεφωνική υποστήριξη για θέματα εξειδικευμένης λειτουργίας,

                 III.    επίσκεψη στον χώρο που είναι εγκατεστημένος ο εξοπλισμός από τεχνικό για επίλυση του προβλήματος και

                IV.    αντικατάσταση του εξοπλισμού με άλλο προσωρινά ή μόνιμα

Παράλληλα, μέσω του Κέντρου Τεχνικής Υποστήριξης (ΚΤΥ) θα προσφέρονται υπηρεσίες προς όλες τις σχολικές μονάδες για:

(1) Διαχείριση Λογισμικών,

(2) Διαχείριση Τοπικού Δικτύου (LAN) και

(3) Διαχείριση του εξοπλισμού των σχολικών μονάδων.

(β) Την προμήθεια εξοπλισμών που περιλαμβάνουν Φορητούς Η/Υ, Βιντεοπροβολείς, έξυπνες Τηλεοράσεις 65’’, βιντεοκάμερες με δύο διαφορετικές βάσεις, ψηφιακά μικρόφωνα, μεγάφωνα, όπως και άλλο συνοδευτικό εξοπλισμό στη βάση των προδιαγραφών που απαιτούν οι όροι του διαγωνισμού.

Οι υπηρεσίες και προμήθειες θα παρέχονται προς το εκπαιδευτικό προσωπικό των δημόσιων σχολικών μονάδων με χρονικό ορίζοντα 5 (πέντε) χρονών. Το ΥΠΠΑΝ επιφυλάσσει το δικαίωμά του να ανανεώσει τη σύμβαση για ακόμη 5 (πέντε) χρόνια με τις ίδιες πρόνοιες, όπως αναλυτικά προσδιορίζονται στα Έγγραφα Διαγωνισμού.

Για πρόσβαση στα έγγραφα του διαγωνισμού επισκεφθείτε τον ιστοχώρο https://www.eprocurement.gov.cy

Το Έργο «Αγορά Υπηρεσιών για δημιουργία και λειτουργία Κέντρου Τεχνικής Υποστήριξης και Προμήθεια διαφόρων εξοπλισμών με την μέθοδο της ενοικιαγοράς για την κάλυψη αναγκών της δημόσιας Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης» δύναται να συγχρηματοδοτηθεί από τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας ή το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης της ΕΕ.

ΙΠ

Σχετικά Ανακοινωθέντα