Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

26-07-2021 12:46

H Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων δέχθηκε την Ευρωπαία Επίτροπο για την Υγεία και Ασφάλεια των Τροφίμων

Η Προεδρεύουσα της Δημοκρατίας, Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων κα Αννίτα Δημητρίου δέχθηκε σήμερα την Ευρωπαία Επίτροπο, αρμόδια για θέματα Υγείας και Ασφάλειας Τροφίμων κα Στέλλα Κυριακίδου. Την κα Κυριακίδου συνόδευαν ο Αναπληρωτής Επικεφαλής της Αντιπροσωπίας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Κύπρο, κ. Ν. Ίσαρης, καθώς και υπηρεσιακοί παράγοντες του γραφείου της στις Βρυξέλλες.

Κατά τη συνάντηση η κα Κυριακίδου συνεχάρη την κα Δημητρίου για την εκλογή της στην Προεδρία της Βουλής και την ενημέρωσε για τη διαχείριση της πανδημίας από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, τη στρατηγική της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τα εμβόλια και τις προτάσεις της Επιτροπής για τη δόμηση μίας ισχυρής Ευρωπαϊκής Ένωσης Υγείας.

Η Πρόεδρος της Βουλής ευχαρίστησε την Ευρωπαία Επίτροπο για τη σημαντική συμβολή της στην αντιμετώπιση της πανδημίας και τόνισε ότι το θέμα της αντιμετώπισης της πανδημίας αποτελεί ατομική, αλλά και συλλογική ευθύνη. Ενημέρωσε επίσης την κα Κυριακίδου για τα μέτρα που λαμβάνει η κυπριακή κυβέρνηση για την ενίσχυση της  εμβολιαστικής κάλυψης στην Κύπρο.

 (ΝΓ/ΕΧΡ)